exit2_2012
Sutra počinje pretprodaja ulaznica za EXIT 2013
 
 
Svi koji veruju da zemaljska kugla neće nestati u najavljenom „smaku sveta“, moći će u petak, 21. 12. 2012. tačno u podne da obezbede petodnevnu ulaznicu za EXIT 2013 po najpovoljnijoj ceni od 4990 dinara.
Za najbrže i najodlučnije, veoma limitiran broj ulaznica po najnižoj ceni biće dostupan preko web sajta Gigstix.com. Najbržima je omogućeno da kupe maksimum četiri karte po nižoj ceni.
Na taj način, najverniji fanovi festivala imaju mogućnost da dođu do ulaznice sa popustom od 60% u odnosu na punu cenu paketa koja će biti aktuelna u danima pred festival.
Puna cena za Exit 2013 će iznositi 11990 dinara.
Prodaja ulaznica za Exit Tribe je već počela i traje do 25. 12. 2012.
Podsećamo javnost da je EXIT festival glasovima evropske festivalske publike izabran kao jedan od najboljih „velikih“ muzičkih festivala Evrope (kategorija „Best Major Festival“) u sklopu najprestižnijeg evropskog priznanja u oblasti festivalske industrije, EUROPEAN FESTIVAL AWARDS.
Tizer spot (prvi u nizu spotova) za predstojeći Exit festival dostupan je na sajtu exitfest.org, dok će televizijska premijera spota biti emitovana u narednih nekoliko dana.  Tizer spot, kome su svoj doprinos dali poznati glumci Nikola Đuričko i Nenad Okanović, kao i Đolo Đolo iz Beogradskog sindikata, možete pogledati OVDE!
Povezana vest:  Tekst Lenonove pesme na aukciji