nine-posterRob Marshall je domaćoj publici poznat po dva dela: „Chicago“ (2002) (koji je osvojio oskara za dve krpice i šipku) i „Memoires of a Geisha“ (2005) (oskar za masnu farbu i kimono). Doduše to su mu i jedina dva bioskopska filma. A sada nam se prikrada i sa trećim po imenu „Nine“ (2009), koji je pride i mjuzikl.

 

„Nine“ (2009) je baziran na knjizi Arthur Kopit-a, koja je inspirisana filmom „8½“ (1963) Federico Fellini-ja. Marshall-ov film prati raspad Guido Contini-ja, čuvenog reditelja, koji pokušava da izađe na kraj sa svojim novim filmom kao i sa velikim brojem žena iz svog sadašnjeg i prošlog života.

 

Film će nam se ukazati tokom januara, a za sada možete kliknuti da vidite ponešto sa snimanja i (o gospode džem) trejler.

 

Povezana vest:  Nova animirana avantura „Princeza i zmaj – Beskrajna priča“, kreativne radionice i pokloni iznenađenja za sve mališane

 

 

 

P.S. Nemojte me pogrešno shvatiti, nemam ništa lično protiv čoveka a još volim i mjuzikle. Međutim, njemu je poverena režija četvrtog dela „Pirata sa Kariba“. A ja tu trilogiju MNOGO volim. Ako vidim kako mi pirati pevaju i to ne izgleda kao u „The Curse of Monkey Island“ igrici, ja kupujem kartu za gde god da je reditelj a onda…haringa u čelo.

Povezana vest:  Filmovi Karlosa Saure u Jugoslovenskoj kinoteci