FlightTriler „Let“ od 14. marta u bioskopima

Triler „Let“ (FLIGHT) reditelja Roberta Zemekisa, posle premijernog prikazivanja na ovogodišnjem Festu, od 14. marta biće na redovnom repertoaru domaćih bioskopa, najavio je distributer „Taramaunt“.
Oskarovac Denzel Vašington igra Vipa Vitakera, poročnog, ali izuzetno veštog pilota koji uspeva da spusti na zemlju avion osuđen na propast i time spasi 96 od ukupno 102 osobe u avionu.
Vip je junak za američku javnost i za medije, ali njegov život je u haosu, pun kontradiktornosti, poroka i loših odluka.
Vašington je bio uspešan u ulogama policajaca, detektiva, advokata, oficira u nuklearnoj podmornici i konduktera u metrou, a sa filmom „Let“ dodao je i ulogu pilota.
-Bilo je veoma zabavno gledati Denzela. Prosto ne možete da poverujete kada ga vidite kako izvodi. Njegov genije posebno dolazi do izražaja u scenama gde mu ne vidite lice, a ipak vas pogađa njegova patnja. On zaista jeste jedan od najvećih glumaca koji danas postoje. Rad s njim na ovoj ulozi je ostvarenje sna – istakao je reditelj Zemekis.

Povezana vest:  Penelope Kruz u ulozi žene Gučijevog naslednika?