Aleksandra RadovicAleksandra Radović kao kraljica Tara u filmu „Čuvari tajnog kraljevstva“

Aleksandra Radović pozajmiće glas kraljici Tari, jednom od glavnih likova u filmu „Čuvari tajnog kraljevstva“, koji u domaće bioskope stiže 23. maja. U originalnoj postavi kraljici je glas pozajmila Bijonse Nouls, američka pop diva.
Aleksandri ovo nije prvo učešće u sinhronizaciji, ona je već pozajmila glas u filmu „Alvin i veverice – urnebesni brodolom“, a za srpsku verziju filma „Kralj lavova“ otpevala je poznatu naslovnu numeru „Životni krug“.
„Uvek se radujem novim izazovima i saradnji sa ljudima iz sveta filma. Drago mi je što sam ponovo dobila šansu da učestvujem u nečemu drugačijem od onoga što inače radim, i daću sve od sebe da budem upola dobra kao Bijonse u ulozi koja mi je dodeljena. Tvorci „Ledenog doba“ su pripremili sjajnu novu avanturu i jedva čekam da u nju uplovim,“ rekla je Aleksandra povodom nove filmske uloge.
Kompjuterski animirana avantura autora blokbastera „Ledeno doba“ i „Rio“ – „Čuvari tajnog kraljevstva“, predstaviće skriveni svet kakav do sada nismo videli, a u borbi koja se odvija svuda oko nas, suprotstavljene su sile dobra, koje štite prirodu, i sile zla koje žele da je unište. Jedna tinejdžerka iznenada dospeva u tajni univerzum koji naseljavaju zabavni i jedinstveni junaci. Ona mora da udruži snage sa njima kako bi sačuvali njihov i naš svet.
Da podsetimo, junacima filma glasove su pozajmili i Teodora Živanović, Siniša Ubović, Marko Janketić, Marko Živić, Dragan Vujić i Aleksandar Srećković Kubura.
Prvi sinhronizovani trejler možete pogledati OVDE!

Povezana vest:  Ashley Greene kaže da bi Praskozorje trebalo podeliti na dva filma