Love HappensSlaba zarada filmova sa Jennifer Aniston u glavnoj ulozi
 
Pošto je nekoliko poslednjih romantičnih komedija s Jennifer Aniston u glavnoj ulozi neslavno prošlo kada je reč o zaradama, počele su rasprave da li je možda baš ona kriva za neuspeh jer više nije dovoljno mlada da bi glumila dragu prijateljicu iz komšiluka.
New York Post citirao je anonimnog filmskog kritičara koji je primetio da Aniston više nije dovoljno mlada kako bi igrala glavne uloge u romantičnim komedijama.
-Ona to još ujek radi, ali pitanje je dokle će to trajati s obzirom na to da su njeni najnoviji filmovi doživeli debakl na box officeu – posebno “Lovac na bivšu ženu”. Ona jednostavno više ne može da tumači uloge dobrih drugarica. Uprkos tome što se bavi jogom i zaista brine o svom izgledu, jednostavno je prestara. Ona ne može više da bude tipična američka “slatkica” iz komšiluka. Treba joj buđenje – izajivo je filmski kritičar koji je želeo da ostane anoniman za Page Six.
Najnoviji film ‘Bounty Hunter’ s Gerardom Butlerom zaradio je u deset dana prikazivanja 38,4 miliona dolara, što je daleko manje od uloženog novca, kao uostalom i njene prethodne komedije “Love Happens” s Aaron Eckhartom koja je zaradila samo 22,9 miliona dolara ili još gore “Management” sa Steveom Zahnom, jadnih 935.000 dolara. Jedan producent, koji je želeo da ostane anoniman, izjavio je da nijednoj TV zvezdi nije lako da pređe na film, ali od svih ‘Prijatelja’, najbolje je prošla upravo  Jennifer Aniston.
Ali, po svemu sudeći, Jennifer ne odustaje tako lako, pa posle još dve romantične komedije “The Switch” i “Just Go With It”, uskoro započinje snimanje novog filma “The Goree Girls” čija je radnja smeštena u 40. godine prošlog veka. A nama kao i zaposlenima u filmskoj industriji ostaje samo da sačekamo konačne rezultate zarada pa da vidimo šta će biti sa Jenn.
 
Povezana vest:  Švarceneger se vraća glumi