Strumpfovi 2 3D

CINEPLEXX PORODIČNI DAN UZ PREMIJERU FILMA „ŠTRUMPFOVI 2″ 3D

U nedelju, 28. juna u bioskopu Cineplexx Delta City u Beogradu će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna animirana ostvarenja na filmskom platnu.
U okviru ovog dana, mali posetioci i njihovi roditelji će moći premijerno da pogledaju novu animiranu avanturu „Štrumfovi 2″ 3D, sinhronizovanu na srpski jezik, u kojoj zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići u nadi da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama protiv plavih stvorenja.
Premijera filma „Štrumpfovi 2″ 3D je zakazana za 18h, dok će svi posetioci Cineplexx-a u periodu od 12h do 17h moći da uživaju u štrumpfastičnoj atmosferi u holu bioskopa. Nezaboravno druženje sa Štrumpfom i Štrumpfetom u Štrumpf selu, izložba igračaka najvećeg kolekcionara divnih, plavih bića kod nas, poklon fotografija za uspomenu i likovna radionica uz podršku EvroGiunti izdavačke kuće predstavljaju samo deo aktivnosti kako bismo obeležili dolazak Štrumpfova u naše bioskope.
Sve posetioce Cineplexx porodičnog dana očekuje i poklon magazin Mali Politikin Zabavnik, dok će autori najuspešnijih radova u okviru likovne radionice biti nagrađeni sa Štrumpf nagradama.
U nedelju će na repertoaru biti i popularni naslovi Ted izgubljeni pustolov, Zambezija, Čuvari tajnog kraljevstva, Kruds i Univerzitet za monstrme, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati dečiju cenu karte.

Povezana vest:  Zlogonje u takmičarskom programu Dunav Film Festa u Smederevu