2Pistolja 1„2 pištolja“ i „Plan osvete“ od 12. septembra u bioskopima

Akcioni filmovi „2 pištolja“ i „Plan osvete“ naćiće se od četvrtka 12. septembra na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.
Dva operativca u filmu „2 pištolja“ našli su se u zajedničkoj misliji, ali problem u njihovom savezu je taj što nijedan ne zna za ovog drugog da je federalni agent na tajnom zadatku.
Poslednjih godinu dana agent za narkotike, Bobi Trenč i agent obaveštajne službe, Markus Stigman, nerado su upućeni jedan na drugog. Na tajnom zadatku, kao članovi narko bande, pokušavaju da osujete ovog drugog. Kada pokušaju da se infiltriraju u meksički narko klan, prava akcija počinje, navodi se u saopštenju domaćeg distributera „Tak“.
U filmu Baltazara Kormakura glavne uloge tumače Denzel Vošington, Mark Valberg, Paula Paton, Džejms Marsden, Edvard Džejms Olmos i Bil Pakston.
„Plan osvete“ je akcioni triler, sa ljubavnom pričom u središtu, navodi domaći distributer „Taramaunt film“.
Smešten je u kriminalno podzemlje Njujorka. Viktor (Kolin Farel) je desna ruka šefa podzemlja, Alfonsa (Terens Hauard), koji se suočava sa situacijom da mu neko konstantno ubija članove bande i šalje podrugljive i preteće poruke.
Darsi (Dominik Kuper), Viktorov prijatelj, koji takođe radi za Alfonsa, postaje opsednut time da nađe ubicu kako bi postao Alfonsov miljenik i važan član kriminalne grupe.
U sred svega toga, Viktor upoznaje Beatris (Numi rapas), misterioznu Francuskinju, koja živi s majkom, Valentinom (Izabel Iper) u zgradi preko puta Viktorove.
Kada Viktor počne da se zaljubljuje u nju, shvatiće da ona nije žena kakvom se čini, već žrtva zločina koja traži odmazdu za šta joj treba Viktorova pomoć. Ali uskoro će shvatiti da je i Viktor čovek koji traži osvetu zbog ubistva njegove žene i ćerke nekoliko godina ranije.
Kad ovo dvoje ranjenih ljudi, opsednuti osvetom, započnu vezu, njihova hemija i strast dovešće ih do toga da će izvesti nasilan i katarzički plan osvete.

Povezana vest:  Preminuo čovek po kome je nazvan lik iz Čarlija Brauna - ilustrator Lajnus Maurer