Opel-Insignia-Flex-Manual-App-287794-mediumSvetska premijera: Interaktivni vodič za vlasnike novog Opel Insignia modela

Novi kupci modela Opel Insignia mogu da se raduju upotrebi sasvim novog, pametnog i veoma lakog za korišćenje priručnika za ovu novu Opelovu perjanicu, koja će debitovati na Međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu pre nego što se nađe u prodajnim salonima krajem septembra. Kupci više neće morati da pretražuju stotine stranica teksta kako bi našli funkciju nekog dugmeta ili značenje simbola jer sve što treba da urade je da preuzmu myOpel aplikaciju iz prodavnice aplikacija. Ova besplatna Opelova aplikacija je proširena izuzetno korisnom funkcijom – myOpel Manual priručnikom.
Sa myOpel Manual aplikacijom, svi mogu da koriste interaktivni vlasnički priručnik u toku vožnje. Kada se aplikacija instalira, dovoljno je jednostavno skenirati kamerom pametnog telefona bilo koji deo automobila za koji vam treba objašnjenje. Na ekranu će se pojaviti žuti krug oko prekidača ili ispis pitanja, a kupac tada samo treba da dotakne simbol na ekranu osetljivom na dodir kako bi odmah dobio objašnjenje o odabranom elementu – ne može da bude lakše niti brže od toga.
Još jedan primer mogućnosti myOpel Manual priručnika: vozač želi da proveri nivo ulja u novoj Insigniji po prvi put, i traži gde je šipka za merenje ulja. Nakon brzog skeniranja odeljka motora pametnim telefonom, myOpel Manual priručnik će prikazati rezervoare i otvore za gorivo koji su bitni vozaču – i naravno, gde se nalazi šipka za merenje ulja, kao i relevantan deo teksta u priručniku.
myOpel Manual aplikacija je najnoviji dokaz toga koliko Opel vrednuje povezivanje njegovih automobila i najbolju moguću uslugu za njegove kupce. Sa svojim revolucionarnim sistemom za informisanje i zabavu, nova Opel Insignia je najbolji primer ove posvećenosti. Bilo da se intuitivni rad sistema aktivira preko glasovnih komandi, preko tačped kontrola, kontrolnih dugmadi ili velikog ekrana osetljivog na dodir – u zavisnosti od toga šta vozač ili suvozač preferiraju – mogućnosti su brojne.
Zasnovano na tehnologiji uvećane realnosti, uputstvo za upotrebu Insignia modela, myOpel Manual, se očekuje da će postati deo nedavno uvedene aplikacije myOpel od kraja jeseni. Ova Opel aplikacija omogućava dijalog između kupca, prodavca i proizvođača. Takođe nudi praktične funkcije poput nalaženja parking mesta i elektronskog prijavljivanja nesreća. myOpel Manual će isprva biti dostupan za iOS operativni sistem, a Android verzija će izaći ubrzo nakon nje.
‘Kupci treba da budu potpuno zadovoljni svakim kontaktom koji imaju sa Opel brendom, kao i svakodnevnom upotrebom i interakcijom sa svojim autom. Kontakt sa brendom je sada još bliži putem myOpel aplikacije, koja omogućava prodavcima i vlasnicima vozila da održavaju komunikaciju. Najveća pogodnost u ovom trenutku je intuitivno uputstvo za upotrebu myOpel Manual, koji će za početak zaista obradovati vlasnike Insignia vozila’, kaže Markus Sternberg, izvršni direktor zadužen za iskustva kupaca u Evropi, opisujući interaktivni razvoj u Opelu.

Povezana vest:  Nova Opel Corsa: Za zimske čarolije, a ne zimske vratolomije