Julia Roberts AugustDemoni iz detinjstva ponovo opsedaju Džuliju Roberts

Detinjstvo Džulije Roberts nije uvek bilo prijatno, posebno kada se njena majka Beti preudala za Majkla Motsa, nasilnika i alkoholičara.
Slavna glumica trenutno promoviše svoj najnoviji film „August: Osage County“, u kojem glumi ženu koja se vraća kući da bi sahranila oca i uhvatila se u koštac sa problemima svoje disfunkcionalne porodice.
Istovremeno, zvezdu romantičnih komedija „Zgodna žena“ i „Ja u ljubav verujem“, mogle bi uskoro da sustignu uspomene iz njenog pravog detinjstva, kojih se nerado seća i o kojima nikada ne govori u javnosti.
Prema pisanju londonskih tabloida, Mots, koji je u Džulijinom život ušao kada joj je bilo četiri godine, namerava da napiše memoare, kako bi dao svoju verziju nekadašnjih događaja.
„Iznesene su brojne neistine. Trenutno pišem knjigu o svom životu u kojoj ću ispričati svoje viđene“, rekao je u izjavi za „Mejl onlajn“ Džulijin očuh, od kog se njena majka u međuvremenu razvela.
Džulijin brat, glumac Erik Robers, takođe ima loše uspomene na Motsa.
„Mots je bio monstrum. Udaja za njega bila je velika greška moje majke, naročito loša za njenu decu. On me je terorisao, a terorisao je i moje sestre Džuliju i Lisu“, kazao je glumac u nedavnom intervjuu.

Povezana vest:  Magija iz Diznijevih filmova uživo u Kombank Areni od 07. do 10. februara