Geordie Street Crater PortraitGEORDIE SHORE INVAZIJA NA AUSTRALIJU

Naši omiljeni momci i devojke iz Newcastlea pobegli su od sumornog neba rodnog grada i odleteli na drugi kraj sveta kako bi uživali u čarima i žurkama dalekog Sydneya, naravno na Geordie način!
„Australija je neverovatna! Ljudi, plaže, atmosfera i noćni život su kao nigde drugde. I zbog toga je upravo ovo najluđa sezona,“ objasnili su ukućani koliko su uživali u osunčanoj zemlji kengura. Ali da li su lokalci bili spremni na bučnu i nesputanu ekipu Geordievaca i da li su uspeli da se razumeju ili je govor tela bio glavno sredstvo komunikacije saznajte u novim epizodama šeste sezone MTV hit serije Geordie Shore od nedelje u 22:20.
Sukob između Holly i Jamesa ne jenjava i svakog časa može da preraste u pravi rat, Gary i Scott su na misiji da smuvaju svaku devojku u Sydneyu, dok je novopečena single devojka Vicky rešena da svog ex dečka Riccija definitivno ostavi daleko u prošlosti… Tako da, ukoliko ste mislili da je Cancun pomerio granice, čekajte da vidite šta će se desiti kada Geordie ekipa napravi invaziju na Australiju. Surfovanje na Bondi Beachu, nova prijateljstva sa lokalcima i naravno puno sunca, mora i sexa čeka vas u novoj, šestoj sezoni Geordie Shorea, koja počinje u nedelju u 22:20, samo na MTV kanalu! Reprize su utorkom u 21:50 i četvrtkom u 21:00.

Povezana vest:  NOVI AVANTURISTIČKI SERIJAL „SPASAVANJE SA EVERESTA“ NA DISCOVERY KANALU