noc-knjige-vektorRegionalna manifestacija „Noć knjige“ – 20. jun – Za čistu desetku

Regionalna manifestacija „Noć knjige“ pod sloganom Za čistu desetku održaće se deseti put, u petak 20. juna od 17 do 24 sata pod generalnim sponzorstvom Eurobank Srbija.
Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi. Izdavačka kuća Laguna u šesnaestoj godini postojanja i s produkcijom od preko dvesta pesdeset objavljenih naslova godišnje s pravom se naziva jednom od najvećih izdavačkih kuća ne samo u zemlji već i u čitavom regionu. U okviru knjižarskog lanca Delfi posluje dvadeset sedam knjižara, kao i najveća virtuelna prodavnica u regionu www.delfi.rs.
Kampanja za desetu „Noć knjige“ obuhvata knjižare Delfi, koje se nalaze u Beogradu i u još 11 gradova u Srbiji: Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku, Pančevu, Kraljevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Požarevcu i Kruševcu, kao i mnogobrojnim klubovima čitalaca u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori.
„Noć knjige“ je prilika koja se ne propušta, jer samo u okviru ove manifestacije knjige različitih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama. Deo prihoda ostvarenih u ovoj manifestaciji biće uplaćen za pomoć ugroženima u poplavama.
Za sve one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare, akcija će važiti i na sajtu www.delfi.rs.
U zavisnosti od broja kupljenih knjiga, posetioci će imati mogućnost da uz knjige dobiju i punu kesu poklona koje su obezbedili prijatelji manifestacije.
Manifestacija „Noć knjige“, koju smo pokrenuli 2009. godine, za cilj ima popularizaciju knjige i čitanja, a 50.000 posetilaca pokazuje da smo opravdali očekivanja. Pored ponude – više od 50.000 naslova – i ove godine pripremamo fantastične popuste, poklone, promocije, nezaboravna druženja sa najpoznatijim domaćim autorima… i to je samo deo iznenađenja ove manifestacije.

Povezana vest:  Sutra premijera filma "Interstelar" Kristofera Nolana