Action Cam AS20 LFS br. 2Adrenalinsko leto kroz objektiv novog Sony Action Cam uređaja HDR-AS20
 
Još jedno vrelo leto je iza ugla, a iz kompanije Sony stiže letnje osveženje u vidu najnovije Sony Action Cam kamere AS20, dovoljno snažne da podnese sve uzbudljive momente koji vas čekaju!
Ništa ne može da promakne širokougaonom ZEISS Tessar objektivu sa velikim vidnim poljem od 170° (kada je uključen SteadyShot od 120°), dok je zahvaljujući SteadyShot opciji olakšana kontrola podrhtavanja kamere, ali i smanjen efekat vibracije pri uživanju u adrenalinskoj vožnji bicilkla džombastom stazom ili usled izloženosti naletima vetra i talasa. Sony Action Cam uređaj AS20 se odlikuje i stereo mikrofonom koji veoma verno snima bogat zvuk okruženja, davajući realnu dimenziju vašim svakodnevnim avanturama.
Exmor R™ CMOS senzor sa pozadinskim osvetljenjem obezbeđuje vrhunski kvalitet fotografija, kao i Full HD video snimaka čak i pri smanjenoj vidljivosti sa kojom manje kamere imaju poteškoće. Velika brzina snimanja do 28Mbps obezbeđuje oštar i precizan snimak čak i prilikom prometnih scena sa brojnim pokretima subjekata.
Ugrađen Wi-Fi povezuje model HDR-AS20 sa nosivim RM-LVR1 Live-View daljinskim upravljačem. Ovaj vodootporni dodatak za ručni zglob omogućava lako pregledavanje snimaka i kontroliše i do pet kamera istovremeno sa Action Cam uređajem postavljenim na teško dostupnim mestima kao što su daska za surfovanje ili kaciga. Za dodatno prilagođavanje ručna flip funkcija automatski okreće sliku ukoliko snimate kamerom okrenutom naopako.
Sveden i aerodinamični dizajn Action Cam kamere joj omogućava da klizi kroz vazduh i smanjuje pritisak vetra dok se spuštate biciklom niz nizbrdicu ili tokom skoka sa padobranom.
Životni vek baterije je duži nego kod prethodnog modela što vam omogućava da video snimke pravite neprekidno tokom 130 minuta uz uključeni Wi-Fi (ukoliko je isključen Wi-Fi do 150 minuta), što je sasvim dovoljno za dokumentovanje naporne BMX trke ili ronilačkog putovanja.
Nakon avanturistički provedenog dana, uz besplatnu aplikaciju Sony PlayMemories Home možete veoma jednostavno obraditi svoj video sadržaj sa računara i podeliti ga sa sa prijateljima preko sajtova kao što su Facebook® i YouTube™. Takođe, nova funkcija Video Merge vam omogućava da stvarate neobične kompozicije sa čak 4 uzastopna kadra snimljena različitim kamerama.
Povezana vest:  Canon nudi savete kako da najbolje uslikate pomračenje Sunca