SM-G800H GS5 mini Blue 11Samsung predstavio kompaktni GALAXY S5 mini

Kompanija Samsung Electronics Ltd. danas je predstavila GALAXY S5 mini, kompaktnu verziju najnovijeg vodećeg modela pametnog telefona. GALAXY S5 mini ima moćne performanse, kako i posebne alate za fitnes i veću zaštitu uređaja koje poseduje i elegantni GALAXY S5.

„Uvek težimo da stvorimo uređaje koji će se odgovarati različitim ukusima i stilovima potrošača“, naglasio je Dž. K. Šin, generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics i dodao – „GALAXY S5 mini omogućava korisnicima da uživaju u izvanrednom dizajnu i esencijalnim i neophodnim funkcijama uređaja GALAXY S5 kroz krajnje minimalistički pristup“.

Povezana vest:  Dobar početak "galaksija S6"

GALAXY S5 mini – nastavak Samsungovog nasleđa na polju dizajna i vrhunskog iskustva

Opremljen sa HD Super AMOLED displejom od 4,5 inča, GALAXY S5 mini pruža živopisno iskustvo gledanja, a njegova kompaktna veličina korisnicima daje dodatnu udobnost, uz jednostavno upravljanje uređajem samo jednom rukom. Kao i „veći brat“, GALAXY S5 mini poseduje jedinstvenu perforiranu šaru na poleđini što dajemoderan i elegantan izgled, zajedno sa vrhunskim i mekim hvatom. GALAXY S5 mini omogućava korisnicima da uživaju u istom vrhunskom iskustvu kao kod uređaja GALAXY S5 uz inovativne funkcije koje obuhvataju IP67 sertifikat, Ultra Power Saving Mode, monitor otkucaja srca, skener otiska prsta i povezivanje sa najnovijim Samsungovim nosivim uređajima.

Povezana vest:  Pet karakteristika Huawei P9 telefona o kojima niste imali pojma

Moćne Samsungove performanse u kompaktnom i prenosivom uređaju

GALAXY S5 mini je opremljen sa moćnim procesorom sa četiri jezgra od 1,4 GHz i 1,5 GB radne memorije za besprekoran multitasking, brže učitavanje veb stranica, lakše kretanje kroz korisnički interfejs i brzo podizanje sistema. Kamera visoke rezolucije od osam megapiksela stvara jasne fotografije i video snimke, dok LTE podrška poslednje generacije korisnicima omogućava veoma brzo preuzimanja filmova i igarau pokretu.

Povezana vest:  Pola godine promotivnih 25 posto popusta na mesečnu pretplatu u VIP-u

GALAXY S5  biće u prodaji na srpskom tržištu početkom avgusta.