Telenor_horizontalniTelenorovi Prenesi plus paketi uključuju i Internet saobraćaj koji se može prenositi iz meseca u mesec

 

Telenor je svima kojima je važno da uvek budu onlajn omogućio da uz nove postpejd pakete „Prenesi plus“ dobiju i Internet saobraćaj koji se uz minute i SMS poruke, može prenositi tokom naredna tri meseca.

Sa Telenorovim paketom „Prenesi plus 1GB“ korisnik dobija 1 gigabajt besplatnog saobraćaja, 300 minuta u domaćem saobraćaju, 1000 SMS poruka i 1000 dodatnih minuta u Telenorovoj mreži. Paket „Prenesi plus 2GB“ sadrži 2 gigabajta besplatnog Internet saobraćaja, 600 besplatnih minuta u domaćem saobraćaju, 2000 SMS poruka i 2000 minuta za razgovore u Telenorovoj mreži.

Sve veći broj korisnika odlučuje za „pametne“ telefone, pre svega zbog svoje višestruke funkcionalnosti i naprednih mogućnosti korišćenja Interneta. Ova Telenorova ponuda namenjena je svima koji uvek žele da budu u kontaktu sa svojim prijateljima bez obzira da li to čine pozivima, porukama, mejlovima ili kroz neke od društvenih mreža.

Povezana vest:  SteelSeries predstavlja najelegantnije i najlaganije miševe do sada, pogodne za sve žanrove video igara

Iz Telenorove široke ponude pametnih telefona uz „Prenesi plus 1GB“ preporučuje se izbor najnovijeg modela telefona HTC Smart za samo jedan dinar. HTC Smart se odlikuje jednostavnim i kompaktnim dizajnom, ima ekran osetljiv na dodir, a korisniku nudi mogućnost brzog i lakog pretraživanja po Internetu.

Sve što korisnik ne potroši u jednom mesecu (SMS poruke, minute ili Internet saobraćaj) prenosi se i ostaje na raspolaganju u naredna tri meseca. Kad korisnik potroši inicijalni paket, može da koristi i dodatne besplatne minute u Telenorovoj mreži.

Povezana vest:  Najnovija Dell tehnologija stigla u Holivud