Avira logoAVIRA LANSIRA 2015. ANTIVIRUS SECURITY SOFTVER LINIJU

IT ekspert za bezbednost Avira danas je najavila dolazak linije proizvoda Avira 2015., koja uključuje vrhunski mehanizam za snabdevanje najboljeg otkrivanja bezbednosti na tržištu kao i poboljšane ponude mobilne bezbednosti za Android i za iOS uređaje koji pružaju digitalnu zaštitu za sve aspekte u životu osobe: računara, mobilne uređaje i internet.
Po prvi puta, u sklopu preuzimanja proizvoda Avira korisnici dobiće Avira Brovser Safeti (ABS) koji korisnike čini sigurnim prilikom pretraživanja interneta, te Avira SafeSearch koji štiti privatnost blokiranjem pretnji s veb stranica. Korisnici će takođe imati priliku da instaliraju Dropbox kao deo procesa preuzimanja novih Avira 2015 proizvoda.
U poslednjih nekoliko godina Avirin fokus na osiguranje lica a ne samo računara dolazi u oštriji fokus s izdavanjem Avira 2015. Avira Protection Cloud nastavlja svim pretplaćenim korisnicima pružati mogućnost da maligne programe identifikuju brže uploadanjem sumnjivih datoteka za instant analizu. Avirin najbrži ikada anti – malvare mehanizam , xVDF (produženi Virus Definition File) povećava broj fajlova koji utvrđuju viruse i optimizuje brzinu skidanja fajlova, što rezultira bržim pokretanjem sistema, manjom veličinom fajla za utvrđivanje virusa svakim ažuriranjem, smanjenim obimom VDF dovnloada te još mnogo manjom potrošnjom resursa korišćenog od strane glavnog proizvoda .
Avirin nova ponuda proizvoda 2015. je upravljana putem Avira Online Essentials , cross – platforme aplikacija za instaliranje i upravljanje Avira bezbednosnih aplikacija; na svim računarima, tabletima i mobilnim telefonima koji potrošač poseduje; sve se nalazi na jednom mestu putem kontrolne table koja se jednostavno koristi. Avira Online Essentials olakšava zaštitu svih uređaja sa jednim rešenjem koje radi sa svima njima .
„Avira je u poslednje dve godine vrlo usmerena na to da pruži poboljšanje proizvoda u realnom vremenu tokom cele kalendarske godine, ali znamo da je važno da komuniciramo sa korisnicima sve nove funkcije našeg 2015 proizvoda“ , rekao je Trevis Vitteveen , predsednik Uprave Avire. „Kao kohezivan tim, naši produkt menadžeri napravili su jako dobar posao pružajući funkcije proizvoda koje naši klijenti žele i funkcije koje štite ceo digitalni život svakog korisnika . „

Povezana vest:  Kompanija Epl postala najvrednija u istoriji

Dostupnost:
Avira 2015 danas je dostupna na svim jezicima.