ErgorapidoGlamurozan i koristan Electrolux-ov Ergorapido usisivač
Electrolux-ov Ergorapido usisivač je idealan poklon za venčanje.
Prosečnom venčanju prisustvuje oko 150 gostiju, koji provode dane u osmišljavanju savršenog poklona. To bi trebalo da bude “samo stvar”. Korisna i glamurozna.
Međutim, često je pravi napor i za porodicu i za prijatelje da pronadju adekvatan poklon za mladence. Electrolux-ov Ergorapido usisivač je pravi izbor za sve one koji žele da njihov poklon bude funkcionalan i dekorativan.
Za one koji nisu upućeni u dizajn doma i ukus mladenaca, izbor dekorativnih stvari poput vaza ili slika može biti rizičan. One obično završe napuštene, u ostavi, i neupotrebljive.
Tradicionalno, aparati za kuhinju i kuću su najčešći pokloni za svadbu, jer će ih budući mladi bračni par sigurno upotrebljavati.  Prijatelji i familija na taj način doprinose i gradjenju porodične baze i doma mladog bračnog para. Međutim, ti praktični i neophodni komadi često nisu glamurozni što zahteva prilika kao što je venčanje.
Electrolux-ov Ergorapido je perfektan izbor jer kombinuje funkciju i dizajn na jedinstven način. Kada stoji izvan ormana usisivač vam je uvek na dohvat ruke, a pri tome se izuzetno uklapa u enterijer doma.
Ergorapido usisivač se proizvodi u različitim lepim i elegantnim bojama kao što su antički čelik, pastelno zelena, sveža žuta, bakarna, i kasis, koje mu daju glamuroznu notu.
Ergorapidov poslednji model 2008  je dobio nagradu  za dizajn, dok je ove godine nagradjen kao najbolji u klasi. Popularni fudbaler Dejvid Bekam, koji je uvek u trendu i veliki perfekcionista, koristi upravo Ergorapidov usisivač kako bi svoj raskošni dom održao urednim.
Povezana vest:  Samsung uskoro udvostručuje vek trajanja uređaja?