PIXMA MX495 officeCanon nudi mnoštvo mogućnosti povezivanja sa svojim novim višefunkcionalnim štampačem za kućne kancelarije PIXMA MX495

Canon je danas u okviru svoje serije štampača PIXMA predstavio novi model – PIXMA MX495. Osmišljen za upotrebu u kućnim kancelarijama, ovaj model je naslednik uređaja MX395 i u formatu kompaktnog višefunkcionalnog ink-jet štampača nudi zaokruženi skup komunikacijskih mogućnosti – od Wi-Fi veze pa do podrške za Canon-ovu unapređenu uslugu PIXMA Cloud Link. Predstavljanjem modela PIXMA MX495, Canon donosi širok spektar mogućnosti povezivanja čak i kod uređaja iz nižeg segmenta višefunkcionalnih ink-jet štampača.

Poboljšano povezivanje

Štampač MX495 je „sve-u-jednom“ uređaj koji nudi opcije štampanja, kopiranja, skeniranja i funkcije faksa, po povoljnoj ceni, uz jednostavno korišćenje, ugrađenu Wi-Fi vezu i mogućnost povezivanja sa uslugama u „Cloud-u“.
Ugrađena Wi-Fi veza omogućava da se MX495 deli između više prenosnih računara i bežičnih uređaja u kući ili kancelariji, bez obzira na to da li korisnici žele da štampaju dokumente, e-mail poruke i prezentacije, školske zadatke ili izabrane fotografije koje će postaviti negde u kući. Uređaj je kompatibilan sa uslugama Apple AirPrint™ i Google CloudPrint™ i sa mobilnom aplikacijom PIXMA Printing Solutions, koja se može jednostavno preuzeti. Sve ovo omogućava korisnicima da se jednostavno povežu i štampaju sa bilo kog uređaja u kući ili kancelariji.
MX495 povezuje se i na Canon-ovu uslugu PIXMA Cloud link, koja direktno na štampaču omogućava štampanje dokumenata i slika sa usluga u „Cloud-u“ kao što su GoogleDrive™, Dropbox™, Facebook™ i OneDrive™. MX495 podržava i način rada u „Cloud-u“ preko pristupne tačke, koji omogućava pametnim telefonima i tabletima da se spoje na štampač bez povezivanja na Internet.

Povezana vest:  ADATA XPG SPECTRIX D80 RGB memorijski modul hlađen tečnim azotom je dosegao 5531 MHz

Vrhunska programska oprema

Kao i ostali modeli iz Canon-ove serije PIXMA, MX495 omogućava pristup Canon-ovom softveru My Image Garden , koji spaja sve prethodne programe dostupne za PIXMA uređaje u jedan korisnički interfejs koji se lako koristi i omogućava brzu i fluidnu navigaciju između štampanja i skeniranja. Pored toga, program Easy-PhotoPrint+, koji je dostupan uz mobilnu aplikaciju PIXMA Printing Solutions, uključuje grafičke šablone, čestitke i kalendare koji se mogu upotpuniti fotografijama i jednostavno odštampati kako biste ih podelili porodici ili prijateljima.

Povezana vest:  ODLIČNA VEST ZA GALAXY KORISNIKE: Aplikacija Premiere Rush prilagođena za Samsung uređaje

PIXMA MX495 – najvažnije funkcije:
Ulošci za mastilo, FINE sa kapljicama od 2 pl i rezolucijom do 4800 tpi
Brzina štampanja po standardu ISO ESAT: 8,8 slika u minutu (crno-belo) 4,4 slike u minutu (u boji)
Mogućnost korišćenja uložaka veličine XL
Wi-Fi veza i način rada u obliku pristupne tačke
Mobilna aplikacija PIXMA Printing Solutions
Kompatibilnost sa uslugama Apple AirPrint™ i Google Cloud Print™
Usluga PIXMA Cloud Link (štampa i skeniranje)
Skeniranje u e-mail poruke
Program Easy-PhotoPrint+

Povezana vest:  Ekran na kome možete videti sve - Huawei MateBook X Pro

Dostupnost

PIXMA MX495 će biti dostupna širom Evrope od marta 2015.