Perspective-Open WhiteKvalitetno pranje i ušteda energije uz Samsung Eco Bubble veš mašine

Mnogi odevni komadi, zbog svog osetljivog sastava, zahtevaju posebno tretiranje, kako bi što duže izgledali kao novi. Posebno je teško održavati kapute, mantile, jakne od nepromočivog materijala ili kabanice, imajući u vidu da se gotovo svakodnevno susrećemo sa promenljivim vremenom.
Ovakvu odeću ima smisla nositi samo na hemijsko čišćenje, što je dodatni trošak za kućni budžet, ili oprati u veš mašini koja ima poseban program za pranje ovakvih odevnih predmeta. Kako bi ovakve specijalne tkanine ostale očuvane pri mašinskom pranju, Samsung veš mašine iz Eco Bubble linije imaju poseban program za negu takve odeće – Outdoor care program.
Uz odabir Outdoor care programa za negu tkanina odeća duže zadržava originalnu boju i kvalitet, dok dijamantski bubanj u ovim mašinama sprečava fizičko oštećenje gaderobe. Ovaj program funkcioniše na osnovu revolucionarnog načina pranja uz pomoć pene, koji je osmislila kompanija Samsung. Naime, mešavinom vode, praška i vazduha pravi se bogata pena koja natapa tkaninu koja se nalazi u bubnju. Ovako napravljena pena dopire do baš svakog vlakna tkanine.
Prilikom svakog pranja, Eco Bubble mašine za veš štede električnu energiju, jer se pranje odvija na niskim temperaturama. Uz to, u odnosu na konvencionalne mašine za veš, ovakav način pranja je 40 odsto brži. Kućni uređaji danas, više nego ikada pre, mogu da pojednostave život i skrate korisnicima vreme provedeno u obavljanju kućnih poslova. Kompanija Samsung je, slušajući potrebe svojih korisnika, Eco bubble veš mašine kreirala kao bi obezbedila jednostavnije i kvalitetno pranje potrošačima, uz veliku uštedu energije. Najnoviji model veš mašine Eco Bubble WW6000, uskoro će biti dostupan i na našem tržištu.

Povezana vest:  Takmičite se sa prijateljima i zajedno prepešačite 78 milijardi koraka na Samsung Health aplikaciji