LG 34UM67 monitor Fotografija 1

LG kreirao monitor za gejmere sa AMD tehnologijom

Zajedno sa brzim razvojem vrhunskih tehnologija koje poboljšavaju performans najnovijih monitora, rastu i diskusije oko toga koji ekran i koje njegove karakteristike najbolje zadovoljavaju potrebe potrošača. Saradnja kompanija LG Electronics (LG) i AMD izazvala je veliku pažnju u industriji video igara, kao i očekivanje da će ovaj gejming monitor postaviti nove standarde kada je u pitanju korisničko iskustvo.

Raj za gejmere: LG 21:9 UltraWide i AMD FreeSync tehnologija
Kao vrhunski proizvođač 21:9 UltraWide monitora, kompanija LG je svoj novi monitor obogatila AMD FreeSync tehnologijom, što je rezultiralo u stvaranju vrhunskog 21:9 UltraWide gejming monitora (model 34UM67). Zahvaljujući ovoj tehnologiji, 34UM67 monitor omogućava idealno iskustvo igranja MMORPG video igara, bez kašnjenja ili cepanja slike i isprekidanog rada. Kao jedini monitor sa odnosom slike 21:9 koji poseduje FreeSync tehnologiju, 34UM67 ne samo da pruža vrhunski doživljaj prostora, već podržava i osvežavanje ekrana do 75 Hz zahvaljujući AMD Dynamic Refresh Rate tehnologiji.
Njegov široki IPS panel dijagonale 34 inča uklanja svaku potencijalnu nepravilnost koju bi mogao da prouzrokuje širok ugao gledanja. Osim toga, njegova sRGB 99% paleta boja omogućava jasan prikaz boja, dok Dynamic Action Sync režim rada, jedna od izuzetnih karakteristika ovog monitora, ograničava kašnjenje slike na samo 9,6 ms, što je sertifikovano od strane TÜV Rheinland. Takođe, PRAD ProAdvisor GmbH & Co prepoznao je 34UM67 kao monitor prve klase, od mogućih tri, shodno kašnjenju slike.

Povezana vest:  LG predstavio novi okvir za razvoj veštačke inteligencije

Dodatne privilegije: Dynamic Action Sync i Black Stabilizer
34UM67 je kreiran tako da gejmerima omogući maksimalno uživanje brojnim korisnim karakteristikama koje omogućavaju smanjenje vremena reakcije, pogodne režime rada, kao i unapređene vizuelne efekte. Stabilizator crne boje (Black Stabilizer) omogućava prikaz više detalja automatski detektujući najmračnije delove scene, povećavajući nivo svetlosti, ali i smanjivanjem naglih treperenja koja mogu da ometaju igrače. Dynamic Action Sync režim rada je takođe veoma važan, jer smanjuje kašnjenje slike, što omogućava neometani tok igre.

Povezana vest:  HUAWEI P20 Pro dobitnik nagrade TIPA World Award za 2018. godinu

LG i AMD: Zadržavanje vrhunske pozicije zahvaljujući saradnji

Kada je u pitanju pružanje najboljeg iskustva igranja video igrica, LG 21:9 UltraWide 34UM67 monitor sa AMD FreeSync tehnologijom je idealna kombinacija.
„Konačno smo uspeli da se oslobodimo cepanja i prekidanja slike, što je uzrokovalo probleme prilikom igranja video igara na PC uređajima već 30 godina“, rekao je Roj Tejlor, korporativni potpredsednik ISV/IHV Partnerske Grupe, u kompaniji AMD. „Kompanija AMD je veoma zadovoljna 34UM67 monitorom koji je kreiran da pruži najbolje gejming iskustvo, pojačano AMD FreeSync tehnologijom.“
„Očekujemo da ćemo nastaviti sa širenjem serije 21:9 UltraWide monitora, nakon što smo uvideli potencijal ovih uređaja“, rekao je Branislav Jordanov, marketing menadžer predstavništva kompanije LG Electronics u Srbiji. „Kao jedini monitor koji poseduje odnos stranica 21:9 a obogaćen je AMD FreeSync tehnologijom, LG 34UM67 će definitivno oduševiti gejmere svojim izuzetnim performansama.“
LG monitor 34UM67 sa dijagonalom 34 inča dostupan je po ceni od 91.990,00 dinara, dok je model 29UM67, nešto kraće dijagonale, od 29 inča, dostupan po ceni od 54.990,00 dinara.

Povezana vest:  HONOR spreman za trijumfalni povratak na globalno tržište