VIBE P1m Hero 01

Jače performanse za posao i zabavu sa najnovijim Lenovo VIBE P1 i P1m telefonom

Lenovo je danas plasirao 2 nova i moćna VIBE pametna telefona. Kreirani za najzahtevnije potrošače koji su konstantno u pokretu, Vibe P1 i P1m omogućuju korisnicima da stalno budu produktivni, povezani na internet, i da uvek sve drže pod kontrolom.

Zahvaljujući izuzetnoj izdržljivosti baterije koja daje mir korisnicima, novi VIBE pametni telefoni poseduju ručni taster za čuvanje energije koji istog trena produžava trajanje baterije, kao i funkciju OTG (On-The-Go) punjenja koja puni druge uređaje koji se mogu povezati putem USB-a, poput Bluetooth slušalica i prenosivih zvučnika. Opremljeni procesorima visokih performansi, VIBE P1 i P1m ne samo da neometano koriste aplikacije i igrice, već omogućuju brzu konekciju i jednostavan pristup internet sadržaju putem 4G LTE mreže.

,,Današnji potrošači zahtevaju pametne telefone koji se uklapaju u njihov aktivan stil života. Novi VIBE P1 i P1m kompanije Lenovo su u potpunosti opremljeni za uspešnu povezanost. Njihov značajan kapacitet baterije i pametne opcije za čuvanje baterije dozvoljavaju korisnicima da postignu mnogo bez prevelikog napora“, izjavio je Džeri Šijao (Jerry Hsiao), potpredsednik jedinice za mobilne telefone u kompaniji Lenovo.

Povezana vest:  Kompanija Kaspersky Lab predstavlja novi Kaspersky Internet Security – multi-device 2016 sa unapređenim karakteristikama za zaštitu privatnosti

Snaga koja traje

VIBE P1 je opremljen brojnim aplikacijama koje ga čine moćnim saputnikom svih korisnika, savršenim za istovremeno obavljanje više zadataka i opremljenim alatima za bezbednost telefona.

VIBE P1 je opremljen odličnom baterijom od 5000mAh, jednom od baterija sa najvećim kapacitetom u svojoj klasi. Korisnici sada mogu biti sigurni da će im telefon trajati ceo dan uz mogućnost da puni druge telefone u bilo kom trenutku. Pored tastera koji čuva energiju, i koji momentalno produžava trajanje baterije i funkciji OTG punjenja (OTG), VIBE P1 se izdvaja funkcijom brzog punjenja od 24W koja može ubrzano da napuni bateriju telefona.

S obzirom da omogućuje glatke i brze performanse, VIBE P1 je opremljen 1.5GHz Qualcomm® Snapdragon™ 615 64-bitnim octa-core procesorom koji korisnicima omogućuje da koriste brojne aplikacije, surfuju internetom i gledaju video snimke, i to sve istovremeno. Da bi se obezbedio brz doživljaj bez prekida, WI-fi Boost opcija na ovom telefonu omogućuje 5G WiFi podršku radi poboljšane Wi-Fi brzine i dometa. VIBE P1 se može povezati sa brojnim pametnim uređajima, od slušalica do kamera i televizora, koristeći bežičnu NFC (Near-Field Communication) tehnologiju. Takođe, ugrađeni čitač otisaka prstiju na „home“ tasteru prikazuje crni ekran za otključavanje i donosi još veću ugodnost i bezbednost kako bi bezbednost uređaja i korisnika bila još veća nego ikada do sad.

Povezana vest:  Ranjivosti uređaja za punjenje umreženih električnih vozila mogu oštetiti vašu kućnu mrežu

VIBE P1 takođe nudi neočekivani doživljaj zabave zahvaljujući odličnom kvalitetu zvuka. Smart PA tehnologija podiže kvalitet reprodukcije zvuka. Takođe poseduje zatvorenu zvučnu komoru za poboljšanu rezonantnost i bolji bas za svakodnevne multimedijalne potrebe. Telefon poseduje zadnju kameru od 13MP sa PDAF tehnologijom brzog fokusa i prednju kameru od 5 MP sa brojnim režimima snimanja i opcijama za ulepšavanje.

Dizajniran uz vrhunsku kombinaciju metala i stakla, koja je naglašena aluminijumskim okvirom (od samo 4mm sa obe strane), i delikatno zakrivljenim metalnim poklopcem sa zadnje strane za bolju ergonomiju, VIBE P1 predstavlja pravo remek delo. Ekran je napravljen od Gorilla 3 stakla, tanje i lakše verzije Corning zaštitnog stakla otpornog na ogrebotine i pucanje.

Povezana vest:  Za dobar san i sjajno vizuelno iskustvo – HONOR Magic5 serija

VIBE P1m je opremljen dugotrajnom baterijom od 4000mAh sa funkcijom brzog punjenja koja omogućuje korisnicima da se brzo ,,dopune“ kada su u žurbi.

Lenovo je osmislio VIBE P1 tako da bude praktičan za svakodnevan život i učinio ga je vodootpornim zahvaljujući tehnologiji nano-sloja. Ove karakteristike, zajedno sa moćnim MediaTek 64-bitnim quad-core procesorom i čistim HD ekranom od 5 inča, čine VIBE P1 telefon odličnom investicijom.

VIBE P1 će biti dostupan u platinastoj, grafitno sivoj ili zlatnoj boji (ova verzija je dostupna samo u Kini), a VIBE P1m će biti dostupan u oniks crnoj i biserno beloj boji.

Cene i dostupnost

VIBE P1 će biti dostupan početkom oktobra, a VIBE P1m od sredine septembra u državama gde se prodaju Lenovo pametni telefoni. Cene će se kretati od 279 američkih dolara (SAD) za VIBE P1 i 159 američkih dolara (SAD) za VIBE P1m. Cene mogu varirati u zavisnosti od države.