LG Dual Door-in-Door frizider model GMD916LBHZ Fotografija 1

LG predstavlja novu liniju vrhunskih frižidera

Na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, kompanija LG Electronics (LG) predstaviće svoju najnoviju, unapređenu seriju frižidera, namenjenih najpre korisnicima na evropskom tržištu. Novi, energetski efikasni modeli poseduju praktične funkcije među kojima je i Dual door-in-door™ sistem za održavanje svežine i lakše skladištenje namirnica.

Inverter linearni kompresor omogućava maksimalnu uštedu energije
LG frižideri sa donjim zamrzivačem su lideri na polju energetske efikasnosti, zahvaljujući Total no frost tehnologiji i energetskoj klasi A+++ -20 odsto, omogućenoj uz pomoć Inverter linearnog kompresora. Ovaj napredni kompresor umesto konvencionalnog, koristi linearno kretanje klipa, što ove frižidere čini 32 odsto više energetski efikasnim,1 uz proizvodnju 25 odsto manje buke2. Kompanija LG je potpuno uverena u kvalitet i trajnost ovog kompresora, zbog čega daje čak 10 godina garancije na njega.

Izvanredna pogodnost uz Dual door-in-door
LG napravio je korak dalje dodavanjem door-in-door pregrada sa leve i desne strane, koje su idealne za odlaganje grickalica, pića, začina i soseva. Sistem Door-in-door pregrada sprečava gubitak hladnog vazduha i do 47 odsto3, a skladištenje i organizacija namirnica je mnogo lakša i praktičnija. Dodatno, izolacioni zidovi su suženi, a centralna pregrada specifična za frižidere sa dvoje vrata je eliminisana, što omogućava još više prostora za skladištenje.

Povezana vest:  Budućnost mobilnog plaćanja u Srbiji – šta će banke učiniti?

Total no frost tehnologija održava svežinu namirnica
Kompanija LG dugo je lider na polju Total no frost tehnologije, glavne karakteristike svih frižidera kompanije LG namenjenih evropskom tržištu. Ova tehnologija stvara idealnu sredinu za čuvanje namirnica, koristeći ventilator koji ravnomerno ispušta hladan vazduh, dok Multi air flow sistem strujanja vazduha ravnomerno reguliše unutrašnju temperaturu. LG frižideri poseduju i jedinstveni Pure n fresh sistem filtriranja vazduha koji omogućava cirkulisanje pročišćenog vazduha, čime uklanja mirise i održava svežinu hrane.

Smart tehnologija i praktične funkcije
LG Smart Diagnosis™ omogućava predstavnicima korisničkog centra da brzo dijagnostifikuju eventualni problem koji može da nastane na uređaju i efikasno ga reše, i to bez kućne posete. Odeljak za održavanje vlažnosti je posebno dizajnirana fioka sa rešetkom koja održava nivo vlage u frižideru na optimalnom nivou.

Novi LG frižideri ne zaostaju u svojoj superiornosti ni kada je dizajn u pitanju. Savršen spoj estetike i efikasnih funkcija modela sa donjim zamrzivačem nagrađen je Red dot design nagradom 2014. godine.

„Najnoviji frižideri kompanije LG kreirani su kao odgovor na potrebe evropskih korisnika koji brinu o životnoj sredini i preferiraju praktične kućne uređaje. Svakodnevno se trudimo da stvorimo nove tehnologije i napredne karakteristike, kako bismo ispunili očekivanja naših korisnika, što nam omogućava da održimo poziciju lidera na tržištu premijum frižidera,“ rekao je Jo Seong-Jin, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution.

Povezana vest:  Novi, inovativni UX 5.0 korisnički interfejs za LG G5

Posetioci LG štanda na IFA sajmu od 4. do 9. septembra, u Hali 18 u Messe Berlinu, imaće priliku da se i sami uvere u kvalitet novih kućnih aparata.

Ključne karakteristike:

Energetski efikasan fižider sa donjim zamrzivačem (model GBB530NSCQE)
Inverter linearni kompresor
Energetska klasa A+++ -20%
Total no frost
Multi air flow
Smart Diagnosis™
Zona Sveže na 0°C
Odeljak za održavanje vlažnosti
Polica na sklapanje
Polica za vino
LED rasveta
Zero clearance
Ručka za lako otvaranje
10 godina garancije (Inverter linearni kompresor)

Premijum frižider sa donjim zamrzivačem sa staklenom konturom (model GBB930LBQFT)
Inverter linearni kompresor
Premium vrata sa staklenom završnom obradom
Energetska klasa A+++
Total no frost
Multi air flow
Smart Dignosis™
Zona optimalne temperature
Odeljak za održavanje vlažnosti
Polica na sklapanje
Polica za vino
LED rasveta
Ručka za lako otvaranje sa osvetljenjem
10 godina garancije (Inverter linearni kompresor)

Frižider sa duplim door-in-door™ pregradama (model GMD916LBHZ)
Inverter linearni kompresor
Duple door-in-door™ pregrade
Vrata sa staklenom konturom
Energetska klasa A++
Total no frost
Multi air flow
Smart Diagnosis™
Pure n fresh
Polica na sklapanje
Tilting fresh basket
Dodatni dupli prostor
LED rasveta
10 godina garancije (Inverter linearni kompresor)

Povezana vest:  Najmanji iPod na svetu za samo $49

Luksuzni, moderni frižider sa više vrata (model GMJ916DNHZ)
Inverter linearni kompresor
Door-in-door™
Vrata sa metalnom konturom
Energetska klasa A++
Total no frost
Multi air flow
Smart Diagnosis™
Pure n Fresh
Polica na sklapanje
Dodatni dupli prostor
Tanki dispanzer za led i vodu unutar vrata
LED rasveta
10 godina garancije (Inverter linear compressor)

1Poređenje Inverter linear compressor frižidera kompanije LG i konvencionalnih frižidera sa recipro kompresorom. Na osnovu VDE testiranja u odnosu potrošnju energije i nivo buke između LG model GBB530NSCKSE (Inverter linear compressor, ISO 15502) i GBB530NSKVB (sa recipro kompresorom).

2U odnosu na hladnjak sa LG konvencionalnim klipnim kompresorom. Na osnovu VDE testiranja u odnosu na potrošnju energije i nivo buke između LG modela GBB530NSCKSE i GBB530NSKVB.

3Na osnovu Intertek testiranja u skladu sa internim metodama ispitivanja merenja procentualnog smanjenja nivoa vazduha prilikom otvaranja door-in-door™ u poređenju sa glavnim vratima frizidera za 10 sekundi. Testirani model: LFKS31945ST (F / D).