MSP launch

Samsung pokrenuo portal za marketinšku podršku za štampače

Samsung Electronics pokrenuo je Portal za marketinšku podršku za štampače kako bi pomogao sadašnjim i budućim prodavcima i drugim poslovnim partnerima u ovoj industriji da se razvijaju, da stvore nove i realizuju postojeće poslovne prilike za povećanje prodaje.

Portal za marketinšku podršku obezbeđuje ažurne marketinške materijale za Samsungove uređaje i rešenja za štampu, te će pomoći svim partnerima kompanije da u svakom trenutku imaju aktuelne informacije o najavljenim pravcima razvoja, kao i o najnovijim dostignućima u tehnologiji štampe.

„U Samsungu verujemo da su naša partnerstva sa prodavcima od vitalnog značaja za zajednički uspeh“, izjavio je Dejvid SV Song, viši potpredsednik Sektora za rešenja za štampu pri Samsungu. „Pružajući pomoć našim partnerima u strateškom marketingu i prodaji naših proizvoda – imajući u vidu potrebe njihovih klijenata, mi obezbeđujemo i njima mogućnost da delotvornije unaprede svoje poslovanje.“

Povezana vest:  Opasnost od nepoznatog: trećina korisnika bi prodala svoje privatne podatke nekome koga ne poznaju

Jedna od najvažnijih osobina je da je većinu ovog sadržaja moguće uređivati i formatirati, što omogućava Samsungovim partnerima da prilagode i dizajniraju jedinstvene marketinške materijale koji će biti ciljano usmereni ka specifičnim potrebama njihovih klijenata, dok istovremeno prate smernice za dati brend.

Ne samo da su sve brošure u formatu koji može da se menja, već će se odlikovati i funkcijom virtuelne mašine za kopiranje, što će korisnicima omogućiti da konfigurišu fotokopir-mašinu primenom različitih opcija i da vide kako bi izgledao konačni proizvod.

Povezana vest:  Banca Intesa pokreće Tech the Bank konkurs i nagrađuje najkreativnija digitalna rešenja

Portal za marketinšku podršku takođe će otvoriti dodatne mogućnosti za saradnju, hostingom internet manifestacija za Samsung i njegove partnere, na kojima će moći da se razgovara o zajedničkom marketing, strategijama i šansama za prodaju. On je i dodatni deo Samsungovog opšteg sistema podrške za poslovne partnere u oblasti štampe.

Portal funkcioniše u sinergiji sa Portalom za tehničku podršku i Samsungovim dijagnostičkim sistemom za štampače, obezbeđujući podršku pri prodaji i marketingu zajedno sa tehničkom podrškom. Takođe, sveobuhvatna Bibilioteka marketinških materijala na portalu donosi detaljnije informacije od onih koje se nalaze u Samsungovom katalogu štampe, u kome se nalaze svi uređaji iz asortimana Samsungovih rešenja za štampu.

Povezana vest:  Povratak u normalu: Uprkos naglom porastu u januaru, DDoS napadi u prvom kvartalu 2021. godine su se vratili na brojke pre pandemije

Za detaljnije informacije, posetite Samsungov Portal za marketinšku podršku rešenjima za štampu:
www.samsung.com/PrintingMSP

.