Family Hub frizider 3

Novi Samsungov Family Hub frižider – centar porodične komunikacije

Novi Samsungov Family Hub frižider predstavljen na EU Forumu 2016. postavlja frižider u centar kuhinje i čini čvorište pametnog doma. Ovaj inovativni i praktični uređaj pomaže porodicama da efikasnije upravljaju zalihama namirnica, budu bolje povezani jedni sa drugima, ali i da od kuhinje naprave prostor za zabavu. Centralni deo pametnog frižidera čini taktilni LCD ekran od 21,5 inča u Full HD rezoluciji, koji je digitalni komadni centar doma, a kombinuje moćne performanse sa revolucionarnom tehnologijom koja nikada ranije nije primenjena na jedan frižider.

Povezana vest:  Novi audio i video uređaji kompanije Samsung na Euroforumu u Monaku

Family Hub je resurs koji osigurava da kuhinja u svakom trenutku ima sve potrebne namirnice. Tri ugrađene kamere slikaju unutrašnjost frižidera svaki put kada se vrata zatvore, tako da potrošači uvek mogu da zavire i pogledaju šta imaju u frižideru na svom pametnom telefonu, gde god da se nalaze.

Uz pomoć LCD ekrana Samsung Family Hub frižider omogućava članovima porodice da ostavljaju poruke, postavljaju slike, kalendare i crteže, na samom taktilnom ekranu frižidera, kao i sa svog pametnog telefona ukoliko nisu kod kuće.

Povezana vest:  Glamurozan i koristan Electrolux-ov Ergorapido usisivač

Sa ugrađenim stereo zvučnicima, svi oni koji se nalaze u kuhinji mogu da slušaju direktno emitovanje svog omiljenog muzičkog servisa sa interneta, ili da prate TV sadržaj sa svog Samsung pametnog televizora direktno na taktilnom ekranu frižidera, a moguće je i povezivanje sopstvenih bluetooth zvučnika.

Osmišljavanjem pametnih uređaja prema meri i potrebama korisnika, Samsung je udahnuo potpuno nov život u oblast kuhinjskih aparata koje ovu kategoriju proizvoda prevode iz kategorije potrebnih u kategoriju željenih uređaja.

Povezana vest:  Samsung predstavio nove UHD televizore