Predstavljanje u Srbiji 1

Samsung Galaxy S7 i S7 Edge dostupni u Srbiji

Nedugo nakon svetske premijere u Barseloni, Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge, zvanično su predstavljeni i na srpskom tržištu. Prodaja ovih najnovijih uređaja iz Galaxy porodice počinje sutra, 11. marta , a preporučena cena je 88,999 dinara za Galaxy S7 i 99,999 dinara za Galaxy S7 edge.

Najnoviji modeli telefona postavljaju najviše standarde u mobilnoj industriji zahvaljujući prefinjenom dizajnu, unapređenoj kameri, naprednim softverskim mogućnostima i jednostavnoj povezivosti sa galaksijom proizvoda, usluga i iskustava.

„Znamo da noviteti u sferi mobilne tehnologije više nisu samo stvar hardvera, već se odnose na sveokupno korisničko iskustvo. Samsung je upravo skoncentrisan da postavi standarde povezanih tehnologija, sadržaja i servisa“, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Samsung za SEAD region. „Možemo reći da S7 serija nudi sve ono što jedan pametan telefon čini kompletnim. Elegantan dizajn, napredne mogućnosti kamere, otpornost na vodu, eksternu memoriju, mogućnost brzog žičnog ili bežičnog punjenja baterije kao i hibridnu „fioku“ za SIM karticu. U ovom telefonu uživaće i gejmeri i zaljubljenici u društvene mreže kao i svi oni koji žele da isprobaju Samsung Gear VR i zavire u svet virtuelne realnosti“, dodao je Vujović.

Povezana vest:  GOOD GAME GLOBAL U BEOGRADU 20. I 21. SEPTEMBRA

Dijagonala ekrana od 5,1-inča kod Galaxy S7, odnosno 5,5-inča kod Galaxy S7 edge predstavlja savršen spoj metala i stakla u elegantnom i zaobljenom dizajnu krojenom prema ruci korisnika. Od rukovanja jednom do korišćenja telefona bez potrebe dodirivanja ekrana uz „Always On“ funkciju, Samsung Galaxy S7 i S7 Edge obezbeđuju jednostavno iskustvo korišćenja.

Dual Pixel kamera omogućava slikanje svetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvetljenja, a zahvaljujući tom tehnološkom iskoraku kamera nudi brže fotografisanje i preciznije automatsko fokusiranje. Dodatnu novinu predstavlja novi način rada pod nazivom Motion Panorama koji donosi pokret uobičajenim panoramskim fotografijama, dajući korisnicima intenzivnije iskustvo fotografisanja. Samsungov novi Edge UX meni, dostupan na Galaxy S7 edge, dodatno je unapređen zahvaljujući prečicama za omiljene aplikacije i funkcije kao što su pristup elektronskoj pošti, selfie ili panoramskom načinu rada kao i mnoštvu drugih funkcija.

Povezana vest:  Samo u Vipu - Samsung Galaxy Tab 3 Kids, prvi tablet uređaj na tržištu namenjen deci

Ljubitelji igara imaće još bolje iskustvo igranja uz snažan procesor, bogatu grafiku i proširen kapacitet baterije koja omogućava više snage za zabavu i uređaj koji se ne zagreva. Funkcija „Game Launcher“ omogućava upravljanje potrošnjom baterije i privremeno isključivanje notifikacija tokom igre.

Samsung pomera granice mobilnog iskustva izvan okvira pametnog telefona. Galaxy S7 i Galaxy S7 edge nude jednostavnu povezanost sa uređajima kao što je Samsung Gear VR i Gear S2 pametni sat.
Svi prisutni na prezentaciji nove S7 linije imali su priliku da isprobaju nove sadržaje u domenu virtuelne realnosti uz pomoć novog telefona i Gear VR uređaja, uživaju u fantastičnim slikama i osete svet izvan perifernog polja vida.

Povezana vest:  HONOR 70 5G dostupan korisnicima u Srbiji