U susret Evropskom prvenstvu u fudbalu i Olimpijskim igrama u Brazilu, kada su svi planovi usmereni na druženje sa prijateljima i praćenje najzanimljivijih utakmica, izbor televizora koji će pružiti najbolji prikaz slike, ali i kojim ćete upotpuniti svoj životni prostor, nameće se kao jedno od pitanja kojem je potrebno posvetiti posebnu pažnju u narednih nekoliko nedelja. Jedan od brendova koji se svakako izdvaja na našem tržištu su TCL televizori koji su jedinstveni po tome što nude televizore u atraktivnim bojama koje se uklapaju u svaki enterijer.

Povezana vest:  Kako proveriti rad kvantnog računara?

Dosadile su vam klasične nijanse poput razlučitih nijansi crne, bele i sive, imate pravo. TCL nudi priliku da osvežite svoj enterijer njihovom linijom televizora. Potpuno usklađeni sa vašim željama i ukusom, ovi televizori dolaze u bojama odgovarajućim za svaku atmosferu i enterijer. Ako volite plavu, tirkiznu, narandžastu, belu ili pink i baš tako ste uredili svoj životni prostor, onda su ovi televizori sjajno rešenje jer pored toga nude i odličan odnos cene i kvaliteta.

Povezana vest:  Samsung snižava cenu svojih "galaksija S6"

Trenutna ponuda koja obuhvata televizore serije COLOR LINE E44 sa dijagonalama ekrana od 32” (81 cm) idealni su za dnevne sobe i veće spavaće sobe, dok su modeli sa dijagonalom ekrana od 24” (61 cm) idealne za manje prostorije, dečije sobe i kuhinje.

TCL televizoru su u Gigatronu dostupni po akcijskim cenama,  26.990 rsd za dijagonalu ekrana od 32 inča i  19.990 rsd za televozore čija dijagonala iznosi 24 inča.

Televozori su u HD Ready rezoluciji, poseduju DVB-C i DVB-T2 digitalne tjunere što znači da im nije potreban dodatni risiver za praćenje programa kablovskih operatera ili korišćenje antene. Lako se povezuju sa drugim uređajima zahvaljujući HDMI konekcijama i poseduje 5 predefinisanih režima slike, pa prikaz može lako biti prilagođen sadržaju koji se trenutno prikazuje. Televizori poseduju odličan panel pa je gledanje filmova i sportskih događaja poseban užitak.

Povezana vest:  Viber predstavlja paket ljubavi za one sa samopouzdanjem

Za više informacija o kompaniji i proizvodima posetite http://www.tcl.eu/eu/home ili nas pratite na FB stranici https://www.facebook.com/TCLSrbija.