Kidster je mobilna aplikacija koju su osmislile dve mame pokušavajući da pronađu način da se oslobode svih igračaka i garderobe koju deca jako brzo prerastu.

Mnogi roditelji imaju problem sa količinom dečijih stvari koje se akumuliraju, a osim doniranja nepotrebnih stvari nema puno drugih opcija. Dobronamerni prijatelji i porodica stalno kupuju deci poklone neznajući da vi možda već imate tu istu igračku ili da je to već deseti par dečijih farmerica. Krajnji rezultat je brdo dečijih stvari koje zauzima mesto i sakuplja prašinu ili u još gorem scenariju završava na đubrištu i deponijama. Problemi u ovoj priči evidentni su svima. Stvari koje deca prerastu zauzimaju jako puno prostora, a konstantno je potrebno kupovati nove stvari kako deca rastu.

Povezana vest:  Prestižne TIPA nagrade 2014 za četiri uređaja iz foto segmenta kompanije Sony

Šta bi bilo optimalno rešenje ovog problema za prezauzete mlade roditelje. Šta ukoliko bi postojao jedinstveni sistem – mesto na kome bi roditelji mogli da kupuju i prodaju malo korišćene stvari. Šta ukoliko bi postajala baza roditelja koji slično razmišljaju, koji su ekološki osvešćeni i koji bi želeli da budu deo takve zajednice.

Odgovor je KIDSTER aplikacija.

Povezana vest:  LG Electronics istraživanje o današnjim trendovima pri kupovini novogodišnjih poklona

Kidster omogućava roditeljima:

– da na jednostavan način kupuju i prodaju korišćene stvari svoje dece kao što su garderoba, cipele, asesoari, nove ili već korišćene. Prekinuti začarani krug nakupljanja stvari. Roditelji mogu da imaju svoj profil na kome prodaju i na taj način zarađuju novac.

– mogu u feedu da filtriraju samo one stvari koje njih interesuju i koje žele da kupe na taj način štedeći vreme

– Chat funkcionalnost u kojem roditelji mogu da razmene dodatne informacije o stvarima i detaljnije se dogovore o kupovini,

Povezana vest:  Najveća greška pri izboru paketa mobilne telefonije je sam telefon

– pristup roditeljima koji slično razmišljaju u celom svetu što omogućava puno potencijalnih kupaca, širok izbor kvaliteta i stvari za kupovinu.

Sve što roditelji treba da urade je da postave sliku predmeta koji žele da prodaju na aplikaciju, dodaju kratak opis i sačekaju da se javi kupac. Sa druge strane mogu da pretraže aplikaciju kako bi kupili stvari od drugih roditelja ili malih lokalnih proizvođača i to je sve.

Kidster je trenutno dostupan samo na iOS uređajima, a možete ga preuzeti na sajtu www.getkidster.com ili na app stor-u.