Huawei P9 LiteKompanija Huawei mislila je na mlade i tržištu predstavila Huawei P9 Lite. Pametni telefon po pristupačnoj ceni i izuzetnih karakteristika prilagođenih mlađoj populaciji.

Jednostavnost i funkcionalnost

Tinejdžeri ne žele da troše vreme na razumevanje rada specifičnih karakteristika, a čitanje uputstava ne dolazi u obzir. Zato bi pametni telefon za mlade trebao da bude intuitivan i da nudi brz pristup ključnim funkcijama. Huawei P9 Lite ima jasan i praktičan glavni meni. Podešavanje ima opcije sortirane po učestalosti njihove upotrebe i sve aplikacije su tamo gde očekujete da se nalaze – na početnom ekranu.

Privatnost i kontrola – brz i pogodan čitač otiska prsta  

Mladim ljudima potrebna je privatnost, pametni telefoni su veoma ličan uređaj, pun fotografija i arhiva konverzacija. Ono što oni žele je da budu sigurni da niko drugi ne može da pristupi njihovom pametnom telefonu. Osim toga, roditelji bi trebalo da imaju mogućnost pristupa telefonu svog deteta u hitnim slučajevima. Skener otiska prsta na Huawei P9 Lite zadovoljava obe potrebe: čuva telefon od neovlašćenog pristupa, a omogućava vam da sačuvate svoj otisak prsta kako biste mogli da pristupite vašim podacima u slučaju da su vam potrebni. Ipak, sigurnost ne zahteva od nas ustupke u pogledu udobnosti korišćenja – čitač otiska prsta na P9 Lite nalazi se na mestu koji je prirodni položaj prsta nakon uzimanja telefona u ruke. Tako je precizan i brz da otključava telefon u trenutku. Inženjeri kompanije Huawei otišli su korak dalje – takođe možete koristiti skener otiska prsta kako biste napravili fotografije, odgovorili na pozive, isključili alarm ili pregledali fotografije u galeriji.

Povezana vest:  Uz Gejmlab platformu mladi u Srbiji uče da razvijaju igre u jednoj od najuspešnijih igara na svetu - Fortnite

 Kamera – rezolucija, optika i softver sa sjajnim mogućnostima

Ako nije fotkano nije se ni desilo” – telefon tinejdžera mora da ima kameru koja pravi veoma dobre fotografije. Mnoge dodatne karakteristike, pogotovu one za pravljenje selfie fotografija su obavezne! Tu na scenu stupa P9 Lite, zadnja kamera od 13MP kao i prednja od 8MP. Njihova visoka rezolucija i odlična optika pokazaće se nezamenljivim.

Povezana vest:  Edvard Norton i Daria Verbovi zaštitna lica novog LG Prada smart telefona

Izgled i osećaj – budi kao najelegantniji pametni telefon na tržištu

Mladi vole da su jedinstveni, a isticanje stila i individualnosti od suštinskog je značaja za njih. Dizajniran telefon sa impresivnom izradom i atraktivnim detaljima kao P9 Lite može biti odlično društvo za svaku priliku – pomoći će vašem tinejdžeru da izgradi svoj identitet i samopouzdanje. Integrisani theme manager omogućava prilagođavanje skoro svake UI stavke.

Povezana vest:  Deset saveta da unapredite vaše Galaxy S10 iskustvo

Trajanje baterije – najmanje 3000 mAh

Tinejdžeri vole da budu u kontaktu sa svojim prijateljima. Oni dele ono što vide kao i stečena iskustva u svakom trenutku, dok slušaju muziku, pregledaju web ili gledaju YouTube video. Zato je trajanje baterije jedno od ključnih parametara pri odabiru pametnog telefona svakog tinejdžera. Huawei P9 Lite baterija od 3000mAh omogućava bezbrižnu zabavu i onlajn druženje i do dva dana bez punjenja. Čak i da baterija padne ispod nivoa za korišćenje, uz P9 Lite nećete biti nedostupni: Ultra Power plan pomaže da se dobije još koji dodatni sat rada telefona tako što onemogućuje rad karakteristika koje nisu potrebne u datom trenutku, a koje troše dosta energije.