canyon_limited_may_2011

Canyon predstavlja tri jedinstvena dizajna, tri uzbudljive nove linije

Canyon je uvek u potrazi za inspirativnim i out-of-the-box idejama. Nakon provere i testiranja nekoliko kreativnih koncepcija, ne samo jedna, već tri nove serije su izabrane na osnovu reakcije naših potrošača. Tri jedinstvena dizajna, tri uzbudljive nove linije – biće dostupne uskoro i na vreme za back-to-school period.!

Rising Sun

Canyon Rising sun serija prvenstveno je inspirisana snagom, osećajem časti, kulturnim nasleđem i uticjem moćnog naroda Japana. Ova linija proizvoda ne samo da poseduje jedinstven dizajn, već predstavlja i odličnu priliku da pomognemo onima koji su preživeli zemljotres i cunami: pet procenata profita ostvarenog prodajom ograničene serije  Rising Sun ići će direktno u obnovu i pomoć Japana. Proizvodi će biti dostupni za prodaju krajem maja.

Povezana vest:  Otvoren novi Samsung premijum servisni centar u TC Galerija Beograd

Stripes

Stripes (pruge) su nedavno bile na pistama mnogih poznatih dizajnera koji su prihvatili pruge kao ključni dezen za kolekcije proleće-leto 2011. Canyon donosi najnoviji trend na potpuno nov način uvođenjem jedinstvene linije kompjerske opreme sa vertikalnim prugama.  Stripes linija je dizajnirana za moderne ljude koji traže trendi i elegantnu računarsku opremu. Canyon koristi jednostavan i vanvremenski dizajn koji unosi u svežim i veselim bojama, savršenim da preuzmu novu sezonu u velikom stilu. Linija će biti dostupna krajem maja.

Povezana vest:  Toshiba Evropa predstavlja Qosmio F750 3D za 3D bez naočara

X-Rays

X-Ray (zraci) su najstariji oblik medicinske slike i tradicionalno pokazuju prelome kostiju ili povrede. Da li ste se ikada zapitali kako predmeti koje koristimo svakodnevno izgledaju pod X-zracima? Canyon je odlučio da sazna šta se krije unutra, i rezultat je unikatan  asortiman proizvoda koje će se pojaviti u junu 2011. Slušalice, miševi, desktop zvučnici, notebook torbe, sleeves, i oprema za iPad i iPhone će imati dizajn koji je moderan, a inspirisan x-zracima.

Povezana vest:  HONOR V Purse premijerno predstavljen u Kini

Geert van Dijk, VP Sales & Marketing u Canyon, je uveren: “Canyon, fokusiranjem na dizajn kao vodeći princip za brend, ima fantastičnu priliku da se izdoji iz gomile i napravi pomak na tržištu. Nove linije su samo početak. Uveravamo vas da će 2011. biti najkreativnija Canyon godina do sada .”

U julu 2010, Canyon je predstavio i svoju prvu ograničenu liniju, koja je dostupna za prodaju od 1. septembra 2010. godine. Proizvode karakteriše živopisan i naglašen dizajn sa grafitima – jedinstven asortiman koji do tada nije viđen u IT industriji.