milovic-vukotic-nikolic

ROĐENDAN NAJSTARIJEG SPORTSKOG DNEVNOG LISTA NA BALKANU – “SPORTOVIH” 66 SVEĆICA

Najstariji dnevni sportski list na Balkanu, vaš i naš “Sport” proslavio je juče 66. rođendan. Skromno, svečano i radno, kako i dolikuje velikanu sportskog novinarstva.

U prisustvu čelnika Kompanije Novosti, uredništva i zaposlenih u DSL “Sport”, napravljen je osvrt na vreme prošlo, sadašnje i buduće, zaključeno da i u teškim okolnostima naše i vaše novine ostaju u službi sporta, sportista i široke čitalačke publike, verne bezmalo sedam decenija.

Povezana vest:  Žizel Bundšen očekuje drugo dete

– Razumem da postoji svetska, ova ili ona kriza, ali ne prihvatam krizu morala i krizu u izvršavanju radnih obaveza. Protiv takvih pojava svaki zaposleni mora da se bori, pre svega, glavom i velikim trudom i zalaganjem, kako bi do čitalaca stigle verodostojne i ekskluzivne sportske informacije. “Sport” postoji 66 godina i opstajaće hrabro i ubuduće, a Kompanija Novosti je tu da ga podrži i pomogne dalji razvoj ove, po sadašnjem kadru, mlade redakcije- rekao je između ostalog, Manojlo Manjo Vukotić, generalni direktor i glavni urednik Kompanije.

Povezana vest:  Održan polufinalni izbor za Elite Model Look u Delta Cityju

Po starom dobrom običaju, na rođendan je dodeljena i Godišnja nagrada “Sporta”, koja je ovom prilikom pripala Radi Nikolić, dugogodišnjem novinaru košarkaške rubrike.

Prve čestitke Rada je primila od prvog čoveka Kompanije Manojla Vukotića i glavnog urednika “Sporta”, Zorana Milovića, koji je kratko obrazložio odluku Kolegijuma našeg lista o izboru ovogodišnjeg laureata.