usb-headset-h530Nove slušalice sa mikrofonom kristalno jasnog zvuka

 

 

Kompanija Logitech predstavila je dva nova modela slušalica sa mikrofonom koje pružaju kristalno jasan zvuk tokom internet i video poziva, gledanja filmova i slušanja muzike. Zahvaljujući podršci za super-širokopojasni zvuk, Logitech USB Headset H530 i Logitech Laptop Headset H555 pružaju jasan zvuk koji stvara utisak da se svi učesnici razgovora nalaze u istoj sobi. Lagane Laptop Headset H555 slušalice se sklapaju i omogućavaju lako pakovanje u odgovarajuću futrolu, dok USB Headset H530 poseduju laserski dizajnirane drajvere koji pružaju izuzetan kvalitet zvuka. Oba modela slušalica sa mikrofonom su kompatibilna sa programima Logitech Vid HD, Skype za Windows u verziji 4.0 ili novijoj i Skype za Mac u verziji 2.8 ili novijoj.

Povezana vest:  Uređaji za praćenje ljubimaca mogu imati i više funkcija nego što ljubitelji životinja misle, poručuje kompanija Kaspersky Lab

Super-širokopojasni zvuk, razvijen od strane Skype-a, omogućava da glas bude što prirodniji prenoseći zvuk u širokom frekventnom opsegu. Pored toga, super-širokopojasni zvuk koristi manje mrežnih resursa i može da se prilagođava povećanom mrežnom saobraćaju u realnom vremenu.

Logitech USB Headset H530

Logitech USB Headset H530 obezbeđuje zvuk sa mnogo detaljna. Laserski prilagođeni drajveri i čista digitalna USB konekcija pružaju jasan zvuk prilikom audio i video poziva, kao i tokom slušanja muzike, gladanja filmova i igranja video igara.

Povezana vest:  Erbas nagrade za snabdevače kabinske opreme

Kontrole zvuka na slušalicama omogućavaju optimizaciju zvuka prilikom razgovora, slušanja muzike ili igranja video igara. Tapacirani držač i sunđeri na slušalicama se dobro prilagođavaju obliku glave i obezbeđuju udobnu upotrebu.

logitech-laptop-headset-h55Logitech Laptop Headset H555

Logitech Laptop Headset H555 daje čist digitalni zvuk korisnicima dok su u pokretu. Slušalice su dizajnirane tako da se držač nosi na potiljku, a same slušalice se lako prilagođavaju, male su težine i udobne su za upotrebu.

Povezana vest:  Jedna trećina internet korisnika su deca

USB konekcija obezbeđuje sigurno uživanje u digitalnom stereo zvuku, koji je idealan za internet pozive, muziku, filmove i video igre.

Oba nova modela slušalica sa mikrofonom kompanije Logitech poseduju mikrofon koji isključuje pozadinsku buku i lako se rotira u drugi položaj kada nije potreban.

Cena i dostupnost

Logitech Laptop Headset H555 i Logitech USB Headset H530 se očekuju u julu po ceni od 59.99 evra, odnosno 49.99 evra.