P_G - Marko Djurovski sa stanarkamaV.I.P. tretmana za divne krajeve kose ­ – novi Herbal Essences Divni Krajevi

 

 

U prijatnom ambijentu Herbal Essences House of Fun u četvrtak, 1. jula predstavnici medija su imali priliku da se upoznaju sa novom linijom Herbal Essences Divni Krajevi  – Posebno stvorenom za negu lepe dugačke kose.

Uz zanimljivu priču promotera akcije Herbal Essences House of Fun Marka Đurovskog saznali smo tajnu V.I.P. tretmana za divne krajeve kose.

Povezana vest:  Kompanija Idea organizovala sajam vanškolskih aktivnosti: IDEAlna škola, aktivna škola (FOTO)

Kao pravoj V.I.P. osobi, sjaj i fenomenalan izgled su vam svojstveni. Zato vi najbolje znate koliko je važno imati neodoljivu dugu kosu koja odaje utisak perfekcionizma I besprekornosti. A tajna nege takve kose počinje od krajeva.

Herbal Essences Divni Krajevi je posebno stvoren kako bi zaštitio kosu od rascvetalih krajeva, čineći je lepom i svilenkastom. Šampon i balzam daju raskošnost kosi baršunastom i hidrirajućom fuzijom prirodnih sastojaka kao što su crvena malina i ekstrakt svile. Čuvajući vaše krajeve, kolekcija Divni Krajevi nudi vam negu duge kose kakvu ste oduvek želeli.

Povezana vest:  Proizvodi francuske kompanije BaByliss Paris prvi put predstavljeni korisnicima u Srbiji (FOTO)

Zahvaljujući novoj kolekciji Herbal Essences Divni Krajevi vaša kosa dobija pravi V.I.P. tretman, koji će je zaštititi od rascvetalih krajeva i pomoći da se naglasi njen sjaj i glamurozni izgled. Kao svaki V.I.P. tretman, on uključuje: trajnu zaštitu koju pruža zaštitni sloj Herbal Essences formule i dubinsku hidrataciju iz opijajuće kombinacije crvene maline i ekstrakta svile. Kako tajna ženstvenosti i senzualnosti leži u predivnoj kosi, pružite joj pravi V.I.P. tretman, ona to zaslužuje.

Povezana vest:  MILKA AUTOBUSI ZA UDOBNIJU I LEPŠU VOŽNJU BEOGRADOM