Zašto biste čekali 1. januar da započnete sa zdravim navikama? Iskoristite pozitivnu energiju novogodišnjih praznika i nabavite prave gedžete koji će vam pomoći da ostvarite svoje fitnes ciljeve. Tri nova modela Sony bežičnih slušalica savršeno će se uklopiti u aktivan i dinamičan životni stil, a sada su dostupni i za poručivanje. Bilo da ste u teretani ili na veslanju, uživaćete u dubokom, moćnom EXTRA BASS zvuku koji će vam dati dodatni vetar u leđa. Takođe, u ponudi je i odličan par bežičnih slušalica za svakodnevnu upotrebu, čak i za razgovore telefonom.

Uz bežično povezivanje, možete da zaboravite na upetljane kablove i uživate u muzici ili podkastovima gde god da se nalazite. Korišćenjem LDAC i Bluetooth tehnologije, slušalice emituju najviši kvalitet zvuka, a takođe ih odlikuje i dugo trajanje baterije od najmanje sedam sati, što ih čini odličnim partnerom za ceo trening.

Povezana vest:  Umro Džek Tramijel, otac "Komodora 64"

Slušalice MDR-XB80BS

Zlatnu formulu uspeha ovih sportskih slušalica čini IPX5 rejting, što znači da možete da ih koristite i po suncu i po kiši, čak i da ih operete nakon napornog vežbanja. Uz sedam sati baterije, težinu od samo 27g, pouzdane kuke za uši i podešavanje kabla, model MDR-XB80BS vam pruža potpunu slobodu pokreta. Dostupne su različite veličine bubica, a slušalice možete poneti sa sobom u praktičnoj futroli.

Povezana vest:  Da li je baterija nova najvažnija stavka za odabir telefona?

Slušalice MDR-XB50BS

Uz MDR-XB50BS slušalice sa rejtingom IPX4, bićete spremni za treninge na vodi ili trčanje po kiši. EXTRA BASS zvuk uz 8 i po sati baterije vam omogućava da se još više prepustite muzici, dok sa dva tastera na raspolaganju, možete jednostavno da odgovorite na poziv, preskočite ili prekinete pesmu. Zahvaljujući lučnim potpornicima, slušalice će vam pouzdano stajati u uvetu i pružiti vam i fleksibilnost i stilizovanost.

Slušalice MDR-XB70BT

Sa fantastičnim trajanjem baterije od 9 sati, model MDR-XB70BT je najbolja opcija za dokolicu vikendom ili svakodnevnu vožnju gradskim prevozom. Bežična Bluetooth tehnologija sa NFC standardom čini konekciju između vašeg telefona i slušalica još jednostavnijom, a dostupni su i ugrađeni mikrofon i HD Voice podrška za preuzimanje hitnih poziva.

Povezana vest:  20th Century Fox, Panasonic i Samsung za uživanje u televizijskim sadržajima uz HDR10+ tehnologiju

Ove slušalice se nose oko vrata, a zahvaljujući fleksibilnom, laganom i udobnom dizajnu, savršene su za slušanje muzike bogate bas tonovima u pokretu. Za različite opcije rukovanja muzikom i pozivima, na raspolaganju su tri praktična dugmeta.

Modeli MDR-XB80BS,MDR-XB50BS i MDR-XB70BT dostupni su za poručivanje u plavoj, crnoj i crvenoj boji.