IDOL 5 i IDOL 5S, novi članovi dobro poznate Alcatel IDOL serije, namenjeni su novoj generaciji koja voli prečice, brz i reaktivan sadržaj, i novo i relevantno iskustvo. IDOL 5 serija predstavlja pravo rešenje za one koji obožavaju dizajn i žele mutimedijalni telefon sa kojim će moći da zabeleže neverovatne momente i podele ih istog trenutka. Oduševite se (amazed.now)!

 „Naši kupci žive u trenutku, te je naša misija bila da kreiramo telefone koji im omogućavaju da iskoristite svaki momenat. Sa IDOL 5 serijom, Alcatel predstavlja novo, uzbudljivo multimedijalno iskustvo, trendi opcije poput dvojnih naloga na društvenim mrežama i mogućnosti kreiranja sadržaja koji privlače pažnju”, izjavio je Erik Valet, generalni direktor za Evropu.

Zapanjujući dizajn

IDOL 5 serija je dokaz da najnovije tehnologije i najnoviji dizajn idu ruku pod ruku. Oba pametna telefona imaju neverovatno tanak dizajn, samo 7,5 mm, sa čvrstim metalnim okvirom i jasnim 5.2-inčnim 423ppi ekranom, sve uokvireno 2.5D zakrivljenim staklom za glatke ivice. Njegov aluminijumski dizajn spojen je sa tankim elegantnim i zakrivljenim staklom.

Povezana vest:  Nokia predstavila X2-01 i C2-01

Multimedijalno iskustvo

Danas je bitno zabeležiti svaki trenutak. Zato IDOL 5 serija poseduje fantastične kamere i funkcionalnost. Na primer, IDOL 5 serija nudi zabavne i kreativne Video Story opcije koje  nam omogućavaju da izaberemo svoje omiljene fotografije/klipove i napravimo od njih kratak i neverovatan video.

 IDOL 5: Uzbudljivo multimedijalno iskustvo

IDOL 5 dolazi sa neverovatnom zadnjom kamerom od 13MP, u paru sa f/2.0 otvorom blende, veličinom od 1.12µm pixel i ultra brzim hibridnim autofokusom (PDAF+CAF) sa dual-tone LED blicom. Pošto su selfiji jednako bitni, IDOL 5 poseduje prednju kameru od 5MP sa 84° širokougaonim objektivom i prednjim blicom.

Povezana vest:  Kompanija LG predstavila novi E90 monitor, najtanji monitor na svetu

IDOL 5S: Sveobuhvatno multimedijalno iskustvo

IDOL 5S dolazi sa odličnom 12MP zadnjom kamerom sa veličinom piksela od 1.25µm, f/2.0 otvorom blende i ultra-brzim hibridnim autofokusom (PDAF+CAF) sa dual-tone LED blicom. Opremljen prednjom kamerom od 8MP sa neverovatnom veličinom piksela od  1.4µm i prednjim blicom, IDOL 5S beleži kristalno jasne fotografije i senzacionalne selfije.

Odlično multimedijalno iskustvo ne ide bez sveobuhvatnog audio kvaliteta. IDOL 5S donosi moćno audio iskustvo i 2×3.6W JBL®zvučnike kako bi ponudio kvalitetan zvuk. JBL® slušalice deo su pakovanja.

Živi u trenutku.

IDOL 5 i IDOL 5S dizajnirani su u skladu sa potrebama nove generacije.

IDOL 5 dvojni društveni nalozi

IDOL 5 dolazi sa novom App Cloner funkcijom, koja omogućava korisnicima da ostanu ulogovani na više naloga na jednoj društvenoj aplikaciji. Različiti nalozi sada mogu biti korišćeni na jednom uređaju kako bi se odvojile poslovne obaveze i druženja, od privatnih. Nema više potrebe da nosite dva uređaja sa sobom ili se logujete na i iz Instagrama i ostalih društvenih naloga.

Povezana vest:  Nosivi uređaji Samsung Gear Fit2 i Gear IconX predstavljeni u Srbiji

IDOL 5S trenutne akcije zahvaljujući tasteru Now Key

IDOL 5S predstavlja ugrađen i prilagodljiv taster „Now Key“ za pokretanje određene aplikacije, zadatka ili akcije po želji. Na primer, taster Now Key može biti korišćen za brzo slikanje, snimanje zvuka ili sastavljanje email poruke pomoću jednog klika. Najviše dve akcije mogu biti izvedene istovremeno.

Dostupnost

IDOL 5 sada je dostupan u metalik srebrnoj i metalik crnoj boji po ceni od 249 evra (preporučena maloprodajna cena).
IDOL 5S dostupan je u tamno sivoj boji, po ceni od 399 evra (PMC).