Taman kada smo pomislili da fotkanje selfija ne može biti zanimljivije pored raznih programa i aplikacija za uređivanje fotografija, kompanija Huawei odlučila je da nas uveri u suprotno! Zamislite da svaki put kada poželite da upotrebite prednju kameru, ona zapravo „iskoči“ iz telefona. Uz Huawei P smart Z, ovo je zapravo moguće!

Spremite se za najzabavnije kreiranje selfija do sada, uz pop-up kameru novog Huawei P smart Z telefona.

Zahvaljujući mehanizmu koji pokreće kameru skrivenu u telefonu, pri svakom aktiviranju prednje kamere ona će iskočiti iz kućišta telefona i učiniti momenat fotografisanja selfija zabavnijim nego ranije.

Poznata po inovativnosti, kao i želji da ljubiteljima svog brenda pruži najbolje korisničko iskustvo, kompanija Huawei odlučila je da u najnoviji telefon P smart serije implementira pop-up prednju kameru. Ovaj uređaj srednjeg cenovnog ranga oduševiće vas ne samo ovom zabavnom opcijom, već i svojim očekivano dobrim performansama.

Povezana vest:  Prva faza konkursa,,Vip izazov3'' uspešno završena

Ipak, pop-up kamera je najzanimljivija karakteristika Huawei P smart Z telefona, pa ćemo njoj posvetiti najviše pažnje. Ovo „skriveno blago“ ima 16MP, što je prilično impresivno za P smart seriju i prestavlja dvostruko unapređenje u odnosu na Huawei P smart 2019 koji smo upoznali početkom godine. Pored toga, ova kamera opremljena je unapređenom veštačkom inteligencijom, koja joj omogućava da „prepozna“ osam uobičajenih pozadina za fotografisanje i u odnosu na njih uskladi osvetljenje i boje onoga što se nalazi u prvom i u drugom planu. Prednja kamera poseduje i unapređenu AI tehnologiju pozadinskog osvetljenja, AI algoritam za prirodno ulepšavanje lica i 3D efekte za osvetljavanje portreta. Sve ove efekte možete podešavati u skladu sa sopstvenim afinitetima, odnosno onim što želite više ili manje da istaknete. Takođe, ukoliko ste razmišljali o potencijalnim nezgodama ili pomislili šta će se desiti ako slučajno ispustite svoj Huawei P smart Z dok je prednja kamera aktivirana, ne brinite. Ovaj inovativni telefon poseduje inteligentnu zaštitu od ispuštanja, koja automatski detektuje da se telefon nalazi u slobodnom padu i uvlači kameru koliko god je to moguće, kako bi je zaštitila od bilo kakvih potencijalnih oštećenja.

Povezana vest:  Samsung predstavio bržu liniju NFC multifunkcionalnih i laserskih štampača u boji

Pozicija „skrivene“ prednje kamere nije samo zabavna, već i veoma korisna. Zahvaljujući ovoj inovativnoj ideji, napokon je ekran telefona od 6,59 inča iskorišćen znatno bolje. Iskustvo prilikom gledanja video sadržaja ili jednostavnog listanja fotografija je unapređeno korišćenjem punog potencijala ekrana. Uzimajući u obzir „dodatno“ vreme koje ćete provesti gledajući u ekran, Huawei je opremio P smart Z telefon Eye Comfort režimom rada koji ne propušta plavo svetlo, upravo radi smanjenja naprezanja i zamora očiju.

Povezana vest:  Kompanija Nokia predstavlja smart telefon C5-03

Kako je estetika veoma važna dizajnerima u kompaniji Huawei, potrudili su se da sve tri dostupne boje Huawei P smart Z telefona – Midnight Black, Sapphire Blue i Emerald Green – budu jedinstvene i pre svega zanimljive svima koji se odluče da postanu ponosni vlasnici ovog interesantnog telefona.