Demonstrirajući svoju posvećenost fotoaparatima punog formata bez ogledala, Canon je objavio da su dostupne nove nadogradnje firmvera za EOS R (verzija 1.3.0) i EOS RP (verzija 1.2.0). Pružajući fotografima najnovije dostupne tehničke inovacije, nova nadogradnja firmvera omogućava unapređenu kompatibilnost sa Canon-ovim nedavno predstavljenim RF objektivima i poboljšan kvalitet slike u scenarijima slabog osvetljenja, što korisnicima garantuje da svojim fotoaparatom mogu da postignu najbolje rezultate.

Povezana vest:  GOOD GAME GLOBAL U BEOGRADU 20. I 21. SEPTEMBRA

Nova nadogradnja firmvera za EOS R i EOS RP pruža podršku za korišćenje Canon-ovog RF 24-240mm F4-6.3 IS USM objektiva. Pušten u prodaju u julu 2019, RF 24-240mm F4-6.3 IS USM je prenosan i svestran 10x zum objektiv koji je savršen za sve – od širokougaonih pejzaža do portreta koji ispunjavaju kadar, pa čak i za zumirani sport i divljač.

Povezana vest:  Samsung transformiše bioskopski doživljaj sa Onyx Cinema LED ekranom u Evropi i širom sveta

Nadogradnja takođe ispravlja fenomen zatamnjivanja koji se javlja na vrhu nekih slika zabeleženih prilikom snimanja velikom brzinom sinhronizovanog sa eksternim blicem.

Nadogradnja firmvera

EOS R firmver verzije 1.3.0

EOS RP firmver verzije 1.2.0

Napomena:

Pažljivo pročitajte uputstvo pre preuzimanja

Ovaj firmver je dostupan za Windows i Mac

Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte lokalnog Canon predstavnika da biste dobili pomoć.

Povezana vest:  Srbija na 50. mestu u svetu po opasnostima pri surfovanju