Predstavljamo imagePRESS C165. Jedan multifunkcionalni štampač, ceo svet mogućnosti. Kombinujući najbolje od naše nagrađivane imageRUNNER ADVANCE tehnologije i korisničkog interfejsa sa imagePRESS kompletom profesionalnih alatki koje su jednostavne za korišćenje. Sada možete da postanete kreativni pritiskom na dugme. Vreme je novac, a ovaj štampač će vam pomoći da uštedite i jedno i drugo.

POMAŽE VAM DA URADITE VIŠE UZ MANJE

Mnoštvo opcija. Jedan jednostavan uređaj. imagePRESS C165 štampa sve što vam je potrebno za svakodnevicu vašeg poslovanja – i to na profesionalnom nivou. Jednostavno. Čak vam nije potrebna ni ekspertiza u štampi. Uređaj radi sav komplikovan posao. Koji su rezultati? Izuzetan kvalitet štampe. Više izbora. I materijali u vašim rukama za nekoliko minuta.

Mark Lawn, direktor profesionalnih štamparskih rešenja, Canon Europe kaže, „Znamo da morate da radite više uz manje. Boreći se sa rokovima i u okviru manjih budžeta. Želimo da vam pomognemo da olakšate svoj život. Evo štampača koji sve to može da uradi za vas u roku od nekoliko minuta. Od osnovnog skeniranja i štampanja sve do uočljivih postera sa lokalnim ponudama i personalizovanih pozivnica na događaje. Sve to je ostvarivo bez potrebe za bilo kakvim tehničkim znanjem, tako da je on odličan za svako poslovno okruženje.“

HAJDE DA BUDEMO KREATIVNI

Povezana vest:  Kaspersky Lab otkriva Windows nulti dan eksploatisan od strane nedavno otkrivenog aktera pretnji

Želite da zadivite odbor efektnom prezentacijom, ali je krajnji rok danas? Nema problema! Morate da odštampate agende za vašu sledeću prodajnu konferenciju? Jednostavno! Isprobajte privlačne formate koji koriste elegantne preklope, štampajte na debljem papiru kako biste dobili ‘premijum’ izgled i osećaj ili koristite teksturisani papir kako biste ostavili utisak. Sada vam je jednostavnije da štampate širu lepezu materijala.

Povezana vest:  Viber otvara svoja vrata centralnoj i istočnoj Evropi

Za kupce koji su ostavili potencijalnu kupovinu u svojoj virtuelnoj korpi, prilagođena pošiljka direktne pošte i personalizovana odštampana koverta mogu da ih gurnu bliže ka kupovini. Zarada u kasi i poeni lojalnosti brendu za vas, dupla pobeda. Ili mala akcija kao što su pripremljeni flajeri koji ciljaju vašu publiku, sa završnicom profesionalnog izgleda, mogla bi da zapečati dogovor i da vam osvoji tu ponudu.

Lawn objašnjava, „Svi smo mi klijenti, tako da svi moramo da razmislimo ‘Šta je to zbog čega stupam u interakciju sa nekim brendom?’ Na tom polju kreativna štampa može da predstavlja istinsku razliku. Fizički aspekt štampe budi čula, a pametna personalizacija može da inspiriše akciju. U ovom digitalnom dobu, štampa može da pospeši interakciju. Možete da iskusite pozitivan uticaj na vaše poslovanje i da vidite kako vam pomaže da obezbedite taj izuzetno bitan povraćaj investicije.“

SIGURNO. BEZBEDNO. I PODRŽANO

Povezana vest:  Supermesec kroz objektiv Sony fotoaparata

Nema potrebe za stresom oko toga kako da podesite i pokrenete ovaj štampač, jer se kao i svaki drugi uređaj u našoj liniji imageRUNNER ADVANCE, on savršeno i jednostavno povezuje na vašu trenutnu postavku i tokove posla sa dokumentima. A vi ste stalno u sigurnim rukama pomoću iste ugrađene funkcionalnosti koja štiti vaše informacije. Naš tim je uvek na drugom kraju slušalice, ukoliko vam je potrebno da vas neko provede kroz bilo šta, tako da vaše poslovanje može da se fokusira na postizanje svojih ciljeva.