Da li ste ikada slušali pesmu bez basa? Ako niste, pokušajte i odmah ćete čuti razliku i reći da nešto nedostaje, čak i kada ne znate šta. Dok su visoki tonovi odgovorni za melodiju, niski tonovi određuju ceo ritam pesme. Muzika je, prema mnogim istraživanjima, zaslužna za naše raspoloženje. Prema tome, ukoliko želite sebi da priuštite potpuno novo iskustvo slušanja muzike, predstavljamo vam Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice.

Povezana vest:  Postani deo treće generacije polaznika neprofitne IT škole – IT Bootcamp

Dobro je imati zvučni sistem koji omogućava da se primeti da su pojačan bas i muzika. Visoko precizni, osetljivi 14 mm dinamički drajver u Huawei FreeBuds 3 pažljivo je podešen kako bi se omogućilo da se svaka nota vrati originalnom sjaju. Složena bas cev pametno je ubačena u svaki zvučnik. Glasnije, jače, zategnutije i živahnije. Kao da uživate u muzici u studiju.

Povezana vest:  Samsung predstavio Galaxy TabPro S, 2-u-1 tablet uređaj sa Windows 10 operativnim sistemom

Kirin A1 čipset koristi tehnološki napredan pristup isporučivanju za prenošenje vrhunskog zvuka za FreeBuds 3, usklađujući izvanredne tehnike digitalne obrade zvuka sa fino podešenim drajverom visoke osetljivosti za izuzetnu reprodukciju muzike i glasa. Pored toga, novi inteligentni zvuk koji pokreće Kirin A1 čip ima mnoštvo funkcija vodećih u klasi, kao što su jednostavno i stabilno povezivanje, ultra-niska latencija i impresivan pristup kontroli buke.

Povezana vest:  Canon-ova inovacija EOS R sistema susreće se sa APS-C formatom u dva nova hibridna fotoaparata, EOS R7 i EOS R10

Zahvaljujući Kirin A1 čipsetu, Huawei FreeBuds 3 mogu se putem Bluetooth konekcije povezati sa vašim pametnim telefonom, ali i pametnim satom. Ukoliko povežete vaše FreeBuds 3 sa Huawei Watch GT2 pametnim satom, možete neometano slušati vaše omiljene pesme i direktno sa sata, budući da druga generacija Huawei pametnih satova poseduje posebnu memoriju za skladištenje upravo muzike.