Uz nasleđenu estetiku svojih prethodnika i unapređene perfomanse, Huawei nova 9 SE mobilni telefon osvaja tržište mladih odgovarajući na sve izazove dnevnih aktivnosti

Kako počinje jedan dan uz Huawei nova 9 SE?

Zbog supercharge baterije više ne morate da brinete da ćete izaći iz kuće sa praznim telefonom. Ovaj uređaj se može potpuno napuniti za samo 38 minuta! Dok pijete prvu jutarnju kafu, ispunite svoje rutine i uživate u ritualima vaš telefon je već pun. Uz pun telefon, ništa više ne može biti prepreka u uspešnoj realizaciji svih dnevnih obaveza.

Odgovara na sve potrebe brzog ritma života

Uz Huawei AppGallery prodavnicu aplikacija život je lakši, jer možete koristiti aplikaciju Petal Maps i olakšati sebi snalaženje po gradu. Pomoći će vam da pronađete ulicu koja vam je potrebna, sugerisati kako da izbegnete gužvu, i uštedeće vam vreme prikazivanjem najbrže rute. Takođe, Petal Search je jedna od najboljih aplikacija Huawei servisa. Uz ovaj mobilni pretraživač lako i brzo možete pronaći sve informacije koje su u tom trenutku potrebne za predavanje na studijama ili važan sastanak na poslu. Istovremeno, svi podaci ostaju zaštićeni što osigurava bezbedno surfovanje internetom.

Povezana vest:  Budućnost digitalne zabave - predstavljeni najnoviji Sony uređaji za 2010.godinu

Huawei nova 9 SE – vaš džepni modni saveznik

Uz futuristički dizajn koji odiše modernim stilom, ovaj uređaj upotpuniće vaš svakodnevni outfit i što čini nezaboravan utisak! Dolazi u tri boje: Crystal Blue, Pearl White i Midnight Black, pritom se uklapajući u svaki stil. Sama veličina telefona je idealna –  tanko kućište i zadnji poklopac od 3D stakla je lagan i dobro leži u vašem dlanu, što ga čini udobnim i lakim za držanje. Zbog takvog dizajna lako staje u vaš džep i torbu, dok je uvek na dohvat ruke.

Sistem kamera za potpuno uživanje u životu

Da li se i vama dešavalo da želite u istom trenutku da zabeležite emocije osoba iza kamere i sam događaj? Da li ste umorni od okretanja kamere prednja zadnja, kako biste zabeležili svaki trenutak? Huawei nova 9 SE je inovativno spojio prednju i zadnju kameru u jedinstven Dual View Video! Važni momenti se sada mogu snimiti do detalja, bilo da je u pitanju druženje sa prijateljima kada želite da zabeležite svaki drag trenutak, ili posebna prilika kao što je duvanje svećica, sada možete usnimiti i slavljenika, i vesele goste iza kamere, sve u jednom kadru!

Povezana vest:  Lenovo postaje glamurozan na DO Touru sa tri nova moderna ultraprenosiva laptopa

Takođe kada ste u izlasku i želite da podelite sa drugima vaš idealan seting za uživanje, više nije potrebno da tražite idealno svetlo da bi fotografija ili snimak uspeli, jer jedna od opcija kamere je optimiziranje pozadine i isticanje objekta u fokusu – uz samo jedan klik imaćete savršene fotografije.

Retrospektiva dana vredna lajkova

Na kraju dana kada želimo da sve zanimljive trenutke podelimo sa pratiocima na društvenim mrežama, to olakšava sjajna aplikacija Petal Clip. Ona štedi vreme od montiranja i prilagođavanja snimaka kako bi  napravili restrospektivu najdražih momenata, dok pruža spektar predloga za uređivanja vašeg video snimka. Takođe, predlaže muziku koja bi se najbolje istakla emociju, ili temu koja bi upotpunila trenutak – kako biste kreirali objave za društvene mreže koje će sigurno privući pažnju pratilaca.  Nadograđena verzija donosi nove funkcije kao što su automatski opis ili automatko tagovanje drugih na materijalima.

Povezana vest:  Najnoviji LG proizvodi za kućnu zabavu u Las Vegasu

Sve zabeležene uspomene sačuvajte sigurno uz Huawei Cloud, koji povezuje sve Huawei proizvode sa istim korisničkim nalogom, što znači da se vaši podaci sa telefona prebacuju na sve vaše uređaje. Takođe, Huawei Mobile Services vas lako povezuje sa svim vašim uređajima – potrebno je da budete samo u njihovoj blizini i povezani ste. Kada ste u kancelariji povezuje vas istovremeno na računar i slušalice, a kod kuće odmah prepozna sve uređaje, čime se preskaču koraci manuelnog povezivanja i štedi vreme.

Prepustite se uživanju u životu uz Huawei nova 9 SE, vašem novom partneru koji olakšava realizaciju dnevnih obaveza, dok vam je sve vreme na dohvat ruke.