Čišćenje lica najbitniji je deo svakodnevne beauty rutine. Naša je koža ogledalo stanja celog organizma, a san svake žene je da ona bude glatka i čista.

Upravo zato je važno očistiti je ujutro i uveče kako bismo omogućili našoj koži da diše punim plućima i regeneriše se tokom noći.

NIVEA je ponovno postavila stepenicu više, te vam donosi nove pene za čišćenje lica koje ne samo da pružaju dubinsku hidrataciju i efikasno čišćenje, već čišćenje lica pretvaraju u trenutke užitka za vašu kožu i čula.

Povezana vest:  Nektar postao vlasnik Fruktala

Nanesite laganu penu sa jedinstvenom formulacijom obogaćenom organskom ružinom vodicom i osetite njenu nežnu, kremastu teksturu. Prepustite se efikasnoj  micelarnoj tehnologiji NIVEA Rose Touch pene za čišćenje lica koja temeljno, ali izuzetno nežno čisti vašu kožu, čini je glatkom i blistavom.

Zahvaljujući posebnoj pumpici, u kontaktu sa vazduhom, penušava vodica pretvara se u laganu, prozračnu penu koju je potrebno kružnim pokretima umasirati na vlažnu kožu lica, vrata i dekoltea, a zatim temeljno isprati mlakom vodom.

Za savršeno negovano i očišćeno lice probajte NIVEA Rose Touch penu za čišćenje namenjenu svim tipovima kože, uključujući i onu najosetljiviju.

  • Dubinski čisti kožu i pritom zadržava prirodni nivo hidratacije.
  • Formulacija obogaćena organskom ružinom vodicom i micelarnom tehnologijom.
  • Molekule u peni, zvane micele, deluju poput magneta i efikasno uklanjaju nečistoće i šminku.
  • Priprema vašu kožu za sledeću fazu nege.
Povezana vest:  Grand kafa 3u1 čokolada i banana - novi ukus za proverene sladokusce

Pored NIVEA Rose Touch pene za čišćenje lica namenjene svim tipovima kože, NIVEA Green Tea pena za čiščenje lica sadrži formulaciju sa bio zelenim čajem i antioksidansima, temeljno uklanja nečistoće i kontroliše lučenje sebuma tokom 8h, te je idealna za osobe sa masnom i kombinovanom kožom.

  • Temeljno čisti i pomaže da se uklone sve nečistoće
  • Sadrži bio zeleni čaj i antioksidanse
  • Čini kožu čistom, pruža svež osećaj na koži
  • Tokom upotrebe formulacija se pretvara u blagu penu
Povezana vest:  ČETVRTI SAJAM ZA DAME POČINJE U SEPTEMBRU

Dostupno od aprila 2022.

NIVEA Rose Touch pena za čišćenje lica, preporučena maloprodajna cena 678 rsd

NIVEA Green Tea  pena za čišćenje lica, preporučena maloprodajna cena 678 rsd