Od 5. do 13. novembra, u organizaciji modne agencije Select, na nekoliko različitih lokacija, biće održan 36. Fashion Selection.

Glavni program Fashion Selectiona biće održan u saradnji sa hotelom Hyatt Regency. U Kristalnoj dvorani ovog hotela 5. novembra publici će se predstaviti Jelena Kalinić sa svojim brendom Lavani, koja već deset godina postavlja trendove i oblači mnogobrojne dame iz javnog života. Poznati svetski brendovi Bogner, Moncler i Goldbergh iste večeri na reviji pod nazivom Alpine Express poslaće publiku na jedinstveno putovanje u alpske krajeve. 6. novembra biće održana revija Nemanja Pantelić powered by Schweppes, na kojoj će poznati modni dizajner i stilista prikazati svoju novu kolekciju Geo Rebel. Istog dana publika će uživati i u novim modelima brenda Big Hug Beke Zečević, Ninia Sanje Konjović, Miss Hoodie Gordane Boškić,  kao i dizajnerki Aleksandre Pavlović i Kristine Kovačević.

Povezana vest:  TOTAL MOTIVATION, prvi veliki regionalni motivacioni trening

Modna agencija Select je jedina koja u Srbiji profesionalno radi sa modelima od 30 do 70 godina, i decom modelima, te će tradicionalno 5. i 6. novembra u hotelu Hyatt Regency biti održana i revija Gorice Pejaković „Gorim – Apsolutno fantastične“, koja je već stekla kultni status nastupima manekenki u dobu između tridesetih i šezdesetih godina, kao i Kids&Teen Fashion Selection sa revijama Pertini Fashion i Lindex.

Fashion Selection se 8. novembra seli u jedinstveni ambijent Casina Fairplay, gde će publika moći da vidi dve revije, atraktivne bodije Danijele Labović i njenog brenda Dach Swim, i kolekciju večernjih haljina Strada Ateljea i dizajnerke Dragane Gleđe.

Povezana vest:  Tradicionalni Dani borovnice na Kopaoniku

36. Fashion Selection biće zatvoren 13. novembra u Pozorištu na Terazijama velikom modnom revijom Broj 1 – Tamara Bakić powered by Romerquelle, u čast prvog srpskog top-modela i legende srpske modne scene Tamare Bakić, na kojoj će učestvovati najpoznatiji dizajneri, modne kuće i manekeni.

Kao i svake sezone, i tokom ove Fashion Selection će predstaviti sve raznolikosti modnog izraza, u programu u kome se može naći za svakoga po nešto. Istovremeno, vredno se priprema i prolećno izdanje Fashion Selectiona, koji će biti održan od 21. do 28. aprila naredne godine.

Povezana vest:  Deveta samostalna revija frizura Alekse La Via inspirisana stilom Jovanke Broz

FASHION SELECTION

5 – 13. NOVEMBAR 2023.

P R O G R A M  

NEDELJA, 5. NOVEMBAR, HYATT REGENCY

KIDS&TEEN FASHION SELECTION

16h Pertini Fashion

17h Lindex

FASHION SELECTION

20h Lavani by Jelena Kalinić

21h Bogner/Moncler/Goldbergh 

PONEDELJAK, 6. NOVEMBAR, HYATT REGENCY

18h Gorim – Apsolutno fantastične by Gorica Pejaković

19h Miss Hoodie/Aleksandra Pavlović/Kristina Kovačević

20h Nemanja Pantelić powered by Schweppes

21h Ninia by Sanja Konjović/Beka Zečević 

SREDA, 8. NOVEMBAR, CASINO FAIRPLAY

19.30h Dach Swim

21h      Strada Atelier by Dragana Gleđa

PONEDELJAK, 13. NOVEMBAR, POZORIŠTE NA TERAZIJAMA

19.30h Broj 1 – Tamara Bakić powered by Romerquelle