Globalni tehnološki brend, HONOR, danas je objavio niz osvojenih nagrada na CES-u 2020, koje su mu dodelili brojni internacionalni mediji i organizacije. Priznanja predstavljaju potvrdu međunarodne priznatosti brenda i najnovije tehnologije koju koristi, stabilnih poslovnih rezultata i vrhunskih proizvoda.

HONOR MagicWatch 2, pametni sat druge generacije sa baterijom koja traje 14 dana i asistentom za zdravlje, osvoji je nagradu ‘’Najbolji na CES-u 2020’’ od strane međunarodnih medijskih kuća Android Headlines, PocketNow i Ubergizmo. HONOR Band 5 Sport, pametna narukvica, je takođe pobedila u kategoriji ‘’CES 2020 Spotlight Award’’ sa nagradom koju dodeljuje Android Authority.

Povezana vest:  Sony Ericsson Elm dobio priznanje Green phone of the year 2010

HONOR je krunisan kao ‘’Top 15 Global Smartphone Brand of the Year’’ i ‘’Global 5G Smart Phone Innovation Breakthrough Brand’’ od strane organizacije IDG, zahvaljujući inovacijama iz oblasti 5G tehnologije.

HONOR je krunisan kao ‘’Top 15 Global Smartphone Brand of the Year’’ i ‘’Global 5G Smart Phone Innovation Breakthrough Brand’’ od strane organizacije IDG

HONOR je tokom 2019. godine zabeležio rast na svetskim tržištima gde je ostvario porast od 21% u isporukama pametnih telefona, tokom prva tri kvartala u odnosu na godinu pre, na osnovu IDC[1]. Sa podrškom koju donosi uspešna i vizionarska 1+8+N IoT strategija, HONOR je dostigao zapanjujući rast od 1333% u odnosu na prošlu godinu u pošiljkama nosivih uređaja, a za isti period od prva tri kvartala[2]. Brend je nastavio da se pozicionira kao lider na ključnim tržištima. U Rusiji je HONOR zauzeo udeo od 25% tržišta[3].

Povezana vest:  Ovo su razlozi zbog kojih je Huawei nova 9 idealan telefon za vas

 

“Počastvovani smo što smo dobili priznanje za jednog od najboljih brendova u industriji koje dodeljuje IDG.  Naša uspešna 1+8+N strategija, koja ima za cilj kreiranje ekosistema sa integrisanim pametnim uređajima, je na putu da ostvari u potpunosti povezano društvo.  HONOR će nastaviti da bude vodeća sila inovacija u okviru industrije, sa glavnom ulogom u razvoju 5G tehnologija i pametnog življenja.” izjavio je Džordž Žao (George Zhao), predsednik kompanije HONOR.

Povezana vest:  LG predstavlja prvi frižider mega kapaciteta sa duplim door-in-door pregradama

2020. godina će za HONOR biti posvećena kreiranju novih tehnloških rešenja kao što su PC uređaji, nosivi uređaji, pametni audio uređaji i pametni ekrani. Uskoro vas čeka još iznenađenja od kompanije HONOR.

 

[1] IDC izveštaj, Q1-Q3 2019

[2] IDC izveštaj, Q1-Q3 2019, na osnovu rasta koji se odnosi na HONOR pametni sat i pametne narukvice

[3] IDC izveštaj, novembar 2019.