Prva domaća striming platforma koja se za kratko vreme našla na samom vrhu muzičkih aplikacija u regionu, YOUBOX, konačno je dostupna i svim Huawei korisnicima na App Gallery prodavnici.

App Gallery je zvanična Huawei prodavnica aplikacija u okviru koje se može pronaći veliki broj kako globalnih tako i lokalnih aplikacija. Sve što je potrebno uraditi kako bi se neometano koristio Huawei App Gallery jeste kreirati sopstveni Huawei ID nalog pri početnom podešavanju telefona.

Povezana vest:  HONOR MagicWatch 2 unapređuje korisničko iskustvo sa preko 80 novih režima za vežbanje

Da bi YOUBOX aplikacija bila preuzeta iz Huawei App Gallery prodavnice u pretragu treba ukucati YOUBOX i preuzeti aplikaciju kao bilo koju drugu. Na raspolaganju su i komentari u vezi sa aplikacijom u prodavnici, kao i mogućnost ocenjivanja Huawei Mobile Services aplikacije. Aplikacija može biti ažurirarana uobičajeno, odmah nakon što ažuriranje bude dostupno kroz Huawei AppGallery, ručno ili automatski, u zavisnosti od toga kako je podešen sistem ažuriranja u AppGallery prodavnici.

Povezana vest:  Uz nove Sony bežične zvučnike, muzika je gde god da krenete

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, spektakularni online koncerti, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najskidanija muzička aplikacija u regionu sa skoro 300.000 registrovanih korisnika.

Ekskluzivan materijal dostupan je samo na YOUBOX aplikaciji i nudi drugačiji doživljaj popularnih hitova, kao i intimne razgovore sa vodećim zvezdama naše muzičke scene.

Povezana vest:  Telenor Samit mladih za autore najboljih ideja, dvoje pobednika predstavljaju Srbiju u Oslu

Sve pratioce YOUBOX i Huawei profila na društvenim mrežama uskoro očekuje spektakularno iznenađenje.