Dolazak proleća nas obično inspiriše da unesemo neke pozitivne promene u svoje živote. Pravimo pregled našeg kućnog inventara i uređaja – čistimo, popravljamo ili zamenjujemo da bismo bili spremni i dobro opremljeni za predstojeće leto. Povodom prolećnog sređivanja, Huawei je pripremio neke specijalne ponude koje će pomoći korisnicima da brinu o svojim uređajima, da ih vrate u prvobitno stanje ili obezbede produženom garancijom. U nastavku teksta saznajte koje specijalne ponude će vas čekati u ovlašćenim servisnim centrima kompanije Huawei do kraja godine.

Povezana vest:  Huawei nova 11 i Huawei nova 11i – dve strane elegancije

Popust na popravku ekrana

Nesrećne nezgode se dešavaju i verovatno smo svi u nekom trenutku ogrebali kućište pametnog telefona ili razbili ekran. Međutim, to ne mora da bude razlog za zamenu celog uređaja. Huawei je uvek spreman da podrži svoje korisnike pružanjem pomoći i opravljanja proizvoda u ovlašćenim servisnim centrima. Sada je najbolje vreme da se brinete o svom uređaju jer Huawei nudi 20% popusta na zamenu ekrana tokom Servisnih dana, a oni se održavaju svaki poslednji vikend u mesecu. Ako treba da zamenite bateriju na svom Huawei pametnom telefonu, laptopu ili tabletu, to možete da uradite sada već od 2500 rsd.

Povezana vest:  Besplatni alat Kaspersky Anti-Ransomware Tool štiti preduzeća od pornvera i drugih sajber pretnji

Zaštitite svoj uređaj

Kompanija Huawei neguje stav da uređaji treba da služe što je duže moguće. Da biste mogli da produžite životni vek vaše opreme, sada je u ponudi 43% popusta na jednogodišnji produžetak garancije za Huawei uređaje. Štaviše, da biste sprečili posledice slučajnih padova i ogrebotina, Huawei nudi besplatnu zaštitnu foliju za ekran za sve trenutne korisnike Huawei pametnih telefona.

Povezana vest:  Zašto koristiti klima uređaje tokom zimske sezone

Nakon duge i intenzivne upotrebe, uređaji neizbežno akumuliraju prašinu i prljavštinu, što može dovesti do poremećaja u njihovom funkcionisanju, kao što je pregrevanje i posledična oštećenja unutrašnjih komponenti. Da bi sprečili najgori scenario, Huawei sada nudi jedno besplatno dubinsko čišćenje za sve trenutne korisnike pametnih satova, FreeBuds slušalica i laptopova.

Sa posebnom ponudom Huawei kompanije možete lako da osigurate funkcionalnost svojih omiljenih Huawei uređaja i da uživate u njihovom dužem korišćenju. Više informacija možete pronaći na Huawei vebsajtu.