XPG, brend specijalizovan za sisteme, komponente i periferne uređaje za igrače, profesionalne e-sportiste i tech entuzijaste, predstavlja gejming slušalice sa mikrofonom XPG PRECOG ANALOG. Proizvod XPG PRECOG ANALOG naslednik je slušalica XPG PRECOG predstavljenih prošle godine. Slušalice XPG PRECOG ANALOG zadržavaju brojne kvalitete prethodnog modela, ali sada uz pristupačniju cenu. Slušalice sa mikrofonom XPG PRECOG ANALOG, sa hibridnim elektrostatičko-dinamičkim drajverima i ergonomskim jastučićima za uši prekrivenim koži ugodnom tkaninom, kao i sertifikatom „Hi-Res Audio“, namenjene su postizanju izuzetnog kvaliteta zvuka i udobnosti pri dugom nošenju. Ove slušalice prati odvojivi mikrofon, tako da ih je moguće dodatno prilagoditi kupovinom dodatne opreme.

Povezana vest:  Kompanija Kaspersky Lab proglašena za bezbednosnog lidera

Linija gejming slušalica sa mikrofonom XPG PRECOG prva je na svetu ponudila dvostruke elektrostatičko-dinamičke drajvere, pružajući korisnicima najbolje od dva sveta. Elektrostatički drajveri ovih slušalica nude oštar i jasan zvuk visoke frekvencije. Njihove lagane membrane generišu zvuk na celoj svojoj površini i nude brzo vreme odziva.  S druge strane, dinamičke zvučničke jedinice nude dubok bas i dobar zvuk niske frekvencije. Sve to kombinuje se u slušalice sa mikrofonom koje pokrivaju visoke frekvencije bez žrtvovanja basa, nude kvalitet zvuka punog tela koji će učiniti da se slušaoci u potpunosti užive u muzičku podlogu igre. Slušalice XPG PRECOG ANALOG sa sertifikatom „Hi-Res Audio“ nude fantastičan frekvencijski odziv od 5 – 50.000 Hz i donose unapređen kvalitet zvuka za veći nivo uživljavanja tokom igranja. Korisnici mogu u potpunosti uživati u vrhunskom zvuku sadržaja u uobičajenim kompresovanim audioformatima, ali i formatima FLAC/ALAC, AIFF ili MQA.

Povezana vest:  Od srede roboti u školama u Srbiji, od aprila kursevi za IT početnike

XPG-ovi patentirani PRO PLAYER BREATHABLE EAR CUSHIONS presvučeni su prozračnom tkaninom ugodnom na dodir radi povećane udobnosti. Deo koji ide na uši blago je nagnut kako bi prirodno prijanjao, a da pritom ne pritiska glavu korisnika, čak i u slučaju da on nosi naočare. Jastučići za uši predstavljaju i izvanrednu zvučnu izolaciju koja sprečava prodor ambijentalnog zvuka. Ove slušalice prati i krajnje osetljiv mikrofon koji smanjuje interferenciju između frekvencijskih raspona i nudi čist i jasan zvuk. Mikrofon i 3,5-milimetarski kabl mogu se odvojiti radi lakšeg prenošenja i skladištenja.

Povezana vest:  PARTNERSTVO KOMPANIJA LG I HERE TECHNOLOGIES NA RAZVOJU SISTEMA ZA AUTONOMNA VOZILA

Da biste saznali više o dostupnosti i cenama, obratite se najbližem predstavniku robne marke XPG putem web-stranice www.xpg.com.