Kompanija Huawei konstantno radi na unapređenju korisničkog iskustva, te zbog toga svakim novim uređajem teži da nadmaši sopstvene granice. Pored uređaja, kompanija svakodnevno radi na i proširivanju HMS platforme, kao i dodavanju novih aplikacija u Huawei AppGallery – zvaničnu prodavnicu aplikacija. Upravo zbog toga, AppGallery broji više od 80.000 dostupnih aplikacija, a jedna od njih je i popularna aplikacija Donesi!

odavanjem popularne aplikacije za poručivanje hrane, kompanija je korisnicima Huawei pametnih uređaja sa HMS platformom omogućila da za svega nekoliko klikova naprave porudžbinu iz svog omiljenog restorana. Putem Donesi aplikacije, korisnicima mogu da jednostavno, brzo i bezbedno poruče omiljenu slanu ili slatku hranu, koja će za veoma kratko vreme biti dostavljena na njihov kućni prag. Kompanija Donesi posluje u okviru Delivery Hero grupe, internacionalne kompanije sa sedištem u Berlinu. Reč je o svetskom lideru u ovoj industriji.

Povezana vest:  Budi astronaut na jedan dan i uslikaj selfi iz svemira

Ovim povodom, Danijela Jovanović, marketing direktor kompanije Huawei Srbija izjavila je: „Huawei konstantno teži ka pružanju inovativnog i unapređenog iskustva svojim korisnicima. Integrisanje aplikacije Donesi u AppGallery, predstavlja posebno zadovoljstvo za nas, budući da je reč o prvoj aplikaciji ovakvog tipa dostupnoj na našoj platformi. Ova saradnja je jedan od pokazatelja da povezanost uspešnih lidera iz različitih industrija mogu doneti samo benefite krajnjim korisnicima, što je svakako jedan od osnovnih ciljeva kompanije Huawei.“

Pored velikog broja globalnih aplikacija, konstantno se dodaju i lokalne, kako bi upravo korisnici u Srbiji pronašli i uživali u što više domaćih sadržaja. Među domaćim aplikacijama na AppGallery, nalaze se mobilni operatori, aplikacije medijskih portala, televizija i radija, banaka, kao i razne domaće prodavnice za online kupovinu.

Povezana vest:  Vrhunska kamera Huawei P40 Pro telefona za vrhunske fotke na društvenim mrežama

Donesi je lider u dostavi hrane iz restorana na ovim prostorima i već više od 10 godina radi na konstantnom unapređenju svojih usluga. Uveli smo dostavu iz supermarketa i apoteka, nedavno smo u potpunosti promenili vizuelni identitet, uveli mogućnost praćenja narudžbina i zadovoljstvo nam je što smo kao deo Delivery Hero grupe, od sada dostupni i korisnicima Huawei uređaja kroz AppGallery“, istakao je Srđan Stanković, direktor Donesi za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Povezana vest:  Otvoren XI Hi-Files Show, sajam audio i video tehnike

Preuzmite Donesi aplikaciju sa Huawei AppGallery!