Trajanje baterije do 25 dana, više od 100 režima za trening, kao i mogućnost sveobuhvatan pregled vašeg zdravlja samo su neke od funkcija HONOR Watch GSP Pro pametnog sata.

Iako namenjen modernim avanturistima i ljudima koji se ne ustručavaju da istraže nepoznate predele, jer je izrađen da izdrži najveće moguće napore što je i potvrđeno na čak 14 testova izdržljivosti MIL-STD-810G[1], HONOR Watch GSP Pro pametni sat je mnogo više od toga.

Ovaj sat koji dolazi u tri boje, Charcoal Black, Marl White i Camo Blue poseduje bateriju koja može trajati do 25 dana u standardnim uslovima. Čak i sa uključenim GPS režimom na otvorenom, i dalje može trajati do 100 sati.[2]

Tako da ga skoro mesec dana možete koristiti bez brige o trajanju baterije iako će vam ovaj uređaj u tom periodu kontinuirano pratiti puls, omogućavati da primate odgovarate na pozive, pogledate notifikacije, šlušate muziku…

Održavanje avantura na pravom putu

HONOR Watch GSP Pro nije samo otporan na niski pritisak, visoku i nisku temperarturu, sunčevo zračenje, kišu, vlagu, pesak, prašinu, duboku vodu, kao i udarce, već i na vibracije. Njegov visokoprecizni dvostruki satelitski sistem donosi bezbrižnost na izazovnim putevima svojom funkcijom “Route back”, a imate mogućniost uvida u u tačno vreme izlaska i zalaska sunca i meseca, faza plima i nagle promene vremena.

Povezana vest:  HONOR Magic4 Pro u slobodnoj prodaji u Srbiji

To nije sve – HONOR Watch GSP Pro pomoću svojih funkcija prati sve parametre koji su bitni za vaše zdravlje poput praćenja pulsa i sna, merenja nivoa kiseonika u krvi i stresa.

Ovaj uređaj poseduje TruSleep™ tehnologija za praćenje sna visokog nivoa koja prati obrasce i beleži one periode tokom kojih je prepoznala da ste slabije spavali na osnovu ostalih zdravstvenih parametara te će vam na osnovu toga dati preporuke kako da vam san bude kvalitetniji, odnosno kako da se što više odmorite. Zahvaljujući TruSeen™ 4.0 monitoru pratićete puls, SpO2 Monitor će vam meriti nivo kiseonika u krvi.

Pored toga što nudi kompletan pregled zdravlja, HONOR Watch GS Pro ima čak 18 profesionalnih režima treninga poput trčanja, planinarenja, boksa, skijanja, raznih fitnes aktivnosti, kao i 85 prilagođenih režima treninga koji vam pomažu da ostanete aktivni i angažovani te će svakodnevno vežbanje biti lakše neko ikad.

Povezana vest:  Nova LG 4K HDR OLED serija predstavljena na CES sajmu

Pomoću ovih režima svakog dana naći ćete vremena za vežbanje koje je lakše nego ikada, a ovaj sat možete pronaći u prodaji u svim ovlašćenim radnjama, kao i MTS i Telenor poslovnicama. Takođe, u periodu od 16. 11. do 22. 11. u Gigatron prodavnicama ukoliko kupite ovaj uređaj na 24 rate Banca Intesa Mastercard karticom dobićete popust u iznosu jedne rate.

[1] HONOR Watch GS Pro je usaglašen sa 14 vrsta MIL-STD-810G testova, uključujući niski pritisak (visinu), visoku temperaturu, nisku temperaturu, temperaturni šok, kontaminaciju tečnostima, solarnu radijaciju (sunčevu svetlost) kišu, vlažnost, slanu maglu, pesak i prašinu, potapanje, vibraciju, šok, temperaturu, vlažnost i visinu. Podaci iz kompanije Guang Zhou GRG Metrology & Test Co., Ltd., broj izveštaja je: H202006155922-01EN-G1. Produženo izlaganje nije preporučljivo jer može oštetiti sat i njegove komponente.

[2] Podaci o bateriji su zasnovani na rezultatima ispitivanja u HONOR laboratoriji. Stvarno vreme upotrebe može varirati u zavisnosti od postavki i preferenci korišćenja. GPS režim za uštedu energiju na otvorenom od 100 sati je podržan samo na određenim režimima treninga, uključujući pešačenje, planiranje i trčanje. Trajanje baterije od 25 dana u tipičnom scenariju korišćenja se odnosi na: Pametni režim pod kontinuiranim praćenjem pulsa i omogućenom HUAWEI TruSleepTM tehnologijom. 90 minuta sporta na otvorenom svake nedelje. 30 minuta reprodukcije Bluetooth muzike svake nedelje. 30 minuta Bluetooth muzike svake nedelje. Funkcija notifikacija je omogućena (50 poruka, 6 dolazećih poziva i 3 alarma dnevno). 200 uključivanja ekrana dnevno. 14 dana baterija u scenarijima ozbiljne upotrebe se odnosi na: pametni režim sa kontinuiranim praćenjem pulsa i omogućenom tehnologijom HUAWEI TruSleepTM, 180 minuta sporta na otvorenom svake nedelje (sa uključenim GPS-om), 30 minuta Bluetooth reprodukcije muzike svake nedelje, 30 minuta Bluetooth poziva svake nedelje, omogućena funkcija notifikacije (50 poruka, 6 dolaznih poziva i 3 alarma dnevno), 30 uključivanja ekrana dnevno. Trajanje baterije zavisi od namenskih lica sata i navika korišćenja sata.