Od danas je u prodaji novi Huawei MatePad 11, ali to nije sve. Kompanija Huawei je, u susret novoj školskoj godini, pripremila jedinstvenu Back to School ponudu u okviru koje će se na sniženju naći brojni uređaji Huawei ekosistema. Više o akciji, ali i o novom tabletu, možete saznati večeras od 18h, kada će se na Facebook stranici Huaweishop.rs. održati live stream događaj tokom koga će biti predstavljeni svi uređaji na promociji.

Moćne performanse u malom pakovanju

Novi MatePad 11 prvi je Huawei tablet koji ima ekran sa brzinom osvežavanja od 120 Hz. Prikaz sadržaja je živ, a boje jasne zahvaljujući DCI-P3 rasponu boja. Ovaj uređaj dizajniran je tako da smanji treperenje i izloženost plavom svetlu, a koji združeno mogu štetno delovati na vid korisnika. Osim izuzetnog prikaza, Huawei MatePad 11 ističe se i četvorokanalnim sistemom zvuka koji donosi kvalitetnu reprodukciju za bilo koji audio sadržaj. Među funkcijama koje ćete voleti jeste i opcija povezivanja sa drugim uređajima. Svoj tablet možete jednostavno povezati sa računarom i tako dobiti veći prikaz sadržaja na kojem radimo ili prevlačenjem preneti materijale sa tablet na računar.

Povezana vest:  Prvim kupcima Samsung Galaxy S5 Vip poklanja pametni sat Gear 2 Neo

Praktičan i funkcionalan

Huawei MatePad 11 možete koristiti i sa pametnom magnetnom tastaturom i Huawei M-olovkom. Uz ove dodatke otvara vam se pregršt mogućnosti. Svoj tablet možete koristiti i za crtanje, pošto ova olovka beleži svaku nijansu kretanja, odgovarajući u trenutku na svaki vaš pokret. Korisne su i funkcije podele ekrana. Uz Window Lock možete raditi na dva zadatka u istoj aplikaciji, dok zahvaljujući Multi-Window funkciji možete istovremeno otvoriti i do četiri različite aplikacije. Ovo je praktično ukoliko čitate bitan izveštaj ili prisustvujete online sastanku, a ujedno želite da hvatate beleške ili zapišete svoja razmišljanja.

Takođe, nova organizacija radne površine donosi lakši pregled informacija. Korisnički interfejs Huawei MatePad 11 je pregledan i čist, a posebno je pogodno što novi Bottom Dock prikazuje one aplikacije koje su poslednje korišćene ili su često u upotrebi.

Elegancija koja donosi rezultate 

Dizajn Huawei MatePad 11 je minimalistički i elegantan. Klasičan izgled ovog tableta inspirisan je prirodom, a upečatljivim ga čine i njegove glatke ivice. Zahvaljujući prirodnoj mat sivoj nijansi, Huawei MatePad 11 možemo posmatrati kao aksesoar koji će upotpuniti naš poslovni izgled. Ipak, ono što je jednako značajno, zahvaljujući svojim naprednim opcijama, pouzdanoj bateriji i generalnim performansama Huawei MatePad 11 će unaprediti ne samo poslovni stil, već i efikasnost sa kojom obavljamo svakodnevne radne zadatke.

Povezana vest:  Nova verzija Kaspersky Password Manager-a za veću bezbednost onlajn naloga

Mesec dana popusta

Back to School promocija, donosi vam priliku da Huawei uređaje nabavite po sniženim cenama. Za nabavku novog sata, tableta, telefona, slušalica, laptopa ili tableta imate tačno četiri nedelje, imajući u vidu da će kampanja trajati od 23. avgusta do 19. septrembra. U tom periodu se možete odlučiti za:

  • Huawei MateStation S, uz koji na poklon dobijate Huawei AD60 monitor, po ceni od 999 dinara umesto 93.998 dinara
  • Huawei MateBook D14 i5 ili MateBook D15 i5 u srebrnoj boji po ceni od999 dinara umesto 104.999 dinara
  • Huawei MatePad T 10s WiFi u plavoj boji po ceni od 999 dinara umesto 23.999 dinara
  • Huawei MatePad T 10 LTE u plavoj boji po ceni od 999 dinara umesto 22.999 dinara
  • Huawei MatePad T 8 u plavoj boji po ceni od 999 dinara umesto 14.999 dinara
  • Huawei MateBook D14 i3 po ceni od 999 dinara umesto 81.999 dinara
  • Huawei MateBook D15 i3 po ceni od 999 dinara umesto 79.999 dinara
  • Huawei P smart 2021 po ceni od 999 dinara umesto 24.999 dinara
  • Watch GT 2 Pro u crnoj ili sivoj boji po ceni od 999 dinara umesto 43.999 dinara
  • Watch GT 2 (prečnika 46mm) u crnoj ili braon boji po ceni od 499 dinara umesto 26.999 dinara
  • Watch GT 2 (prečnika 42mm) u zlatnoj boji po ceni od 499 dinara umesto 31.999 dinara
  • Huawei Watch Fit u crnoj boji po ceni od 999 dinara umesto 16.999 dinara
  • Huawei FreeBuds 4i u crnoj ili beloj boji po ceni od 499 dinara umesto 9.499 dinara
  • Huawei FreeLace Pro u zelenoj i crnoj boji po ceni od 999 dinara umesto 16.999 dinara
Povezana vest:  Na Samsung EU Forumu predstavljene najnovije inovacije u svetu monitora