Huawei, vodeća svetska tehnološka kompanija, objavila je da su Petal Maps, sada dostupni na nedavno objavljenoj seriji Huawei Watch 3 i uvode niz novih funkcija koje olakšavaju putovanja više nego ikad ranije.

Sada dostupne za preuzimanje direktno iz AppGallery na  Huawei Watch 3, Petal Maps pružaju navigacijske podatke direktno na pametnom satu, dajući korisnicima trenutni pristup uputstvima pri hodanju ili vožnji bicikla samo pogledom na zglob.

 Nove funkcije za lakšu navigaciju

Nakon mnogo meseci rada od kuće, dnevne rutine mnogih se polako vraćaju na staro i ljudi počinju da putuju više. Petal Maps verzije 1.9 donosi funkcije koje olakšavaju prelazak na post-pandemični svakodnevni život pružajući korisne načine za potrošače da neometano putuju, sa novim ažuriranjima stanja u saobraćaju, impresivnim informacijama o vremenu, satelitskim mapama, navigacijom za vožnju i listama omiljenih mesta. Nove funkcije uključuju:

  • Kartice za putovanje na posao – Ova funkcija pomaže korisnicima da se brzo snađu na putu do kuće na najefikasniji mogući način. Petal Maps omogućavaju korisnicima da unesu lokaciju svog doma i kancelarije i postave kartice za prečice za brzu proveru vremena i puta do posla, a poboljšana navigacija sada pokriva opcije za vožnju, hodanje i vožnju bicikla, kao i rute javnog prevoza. Podaci o kući i na radnom mestu čuvaju se samo u aplikaciji i podležu strogim merama zaštite privatnosti.
  • Vremensku prognozu – Nova funkcija vremenske prognoze daće korisnicima detaljan uvid u prognozu mesta na koje putuju, sa zadivljujućim animiranim funkcijama. Novi i poboljšani dodatak znači da će se vremenske informacije direktno prikazivati na karti sa zanimljivim animiranim efektima, poput upozorenja pred oluju.
  • Satelitsku mapa i pregled terena – Nova i poboljšana satelitska mapa daje korisnicima jasan pogled na predele kojim putuju, putem satelitskih snimaka. Mapa visoke rezolucije omogućava korisnicima da sa preciznošću identifikuju geografska obeležja, dok im sloj terena omogućava da dobiju izgled zemlje dok istražuju na otvorenom.
  • Pregled uslova u saobraćaju u realnom vremenu – Novo ažuriranje je takođe predstavilo dugine boje koje se lako prate i koje ukazuju na protok saobraćaja, koji korisnici mogu videti na prvi pogled. Osim toga, vozači se takođe mogu radovati uvećanim prikazima mapa raskrsnica, što navigaciju po složenim raskrsnicama čini izuzetno lakom.
Povezana vest:  Huawei predstavio HUAWEI P20 lite sa FullView Display 2.0

Preuzmite Petal Maps

Od lansiranja Petal Maps u oktobru prošle godine, nova ažuriranja nastavljaju da korisnicima pružaju bolje, drugačije i lokalizovano iskustvo. Petal Maps dostupne su u više od 140 zemalja i na 26 jezika za navigaciju, sa preko 2,7 miliona korisnika u Evropi.

Petal Maps su dostupne za sve Android pametne telefone i mogu se preuzeti i iz AppGallery i sa Google Play.

Povezana vest:  Ericsson završio preuzimanje dela kanadskog „Nortela“