Bilo da se radi o odlasku na more, boravku na planini, istraživanju prirode, uređaji poput slušalica i pametnog sata predstavljaju neizostavan deo svih letnjih aktivnosti. Ipak, svi ljubitelji prirode avanturističkog duha znaju koliko je u takvim prilikama važna efikasna upotreba prostora – upravo to je razlog zbog kojeg Huawei Watch Buds, inovativni gedžet koji objedinjuje pametni sat i bežične slušalice, predstavlja savršenog saputnika koji će upotpuniti sve vaše letnje avanture.

Praktičan dizajn koji pruža maksimalnu udobnost u svim letnjim izazovima

Revolucionarni dizajn koji donosi Huawei Watch Buds posebno će obradovati korisnike koji su stalno u pokretu i potrebno im je da na dohvat ruke imaju sve neophodne gedžete. Naime, Huawei Watch Buds nastavlja tradiciju inovativne Huawei Watch serije i podiže multifunkcionalnost na potpuno novi nivo – reč je o pametnom satu koji je jedinstven na nivou industrije po tome što ispod pop-up poklopca poseduje prostor za par bežičnih slušalica.

Povezana vest:  Samsung predstavio AddWash mašinu za pranje veša

Ovakvo tehnološko rešenje omogućeno je zahvaljujući visokointegrisanoj strukturi i izuzetno preciznom načinu izrade, što je za rezultat imalo gedžet koji poseduje 21 sloj komponenti u okviru, koji je debljine svega 14.99 mm, zadržavajući pritom i klasičnu estetiku i vrhunske funkcije za sve dnevne izazove. Takođe, slušalice su izuzetno lagane i kompaktne, a poseduju sve standardne akustične komponente klasičnih Huawei bežičnih slušalica, obezbeđujući odličan kvalitet zvuka, stabilnost signala i udobnost nošenja, što ih čini idealnim za sve vrste letnjih izazova.

Vrhunsko audio-iskustvo kao pratnja svih letnjih aktivnosti

koja Huawei Watch Buds slušalice čini posebno pogodnim za avanturiste i istraživače jeste kontrola na dodir širokog područja u oblasti uha. Naime, ove napredne funkcije omogućavaju korisnicima da na dodir slušalice, ušne školjke ili oblasti ispred ušiju kontrolišu pozive, reprodukciju zvuka i redukciju šuma, što će šetnje gradom ili džoging učiniti izuzetno prijatnim iskustvom.

Povezana vest:  PAMETNI TELEFONI NOKIA LUMIA SA OPERATIVNIM SISTEMOM WINDOWS PHONE 8 PREMIJERNO U TELENORU

Funkcionalnosti i praktičnosti Huawei Watch Buds slušalica posebno doprinosi  i to što ne prave razliku između levog i desnog audio kanala tako da ne postoji razlika u kvalitetu zvuka prema tome u kojem se uhu nalazi koja slušalica. Takođe, dva platinasta prstena za punjenje obezbeđuju da slušalice počinju da se pune automatski nakon odlaganja u predviđeni prostor na pametnom satu, i to nezavisno od ugla pod kojim su postavljene, što je posebno praktično rešenje za treninge i slične aktivnosti.

Pored izuzetne praktičnosti, Huawei Watch Buds odlikuju i visoki kvalitet zvuka i napredne opcije redukcije šuma, koje će obezbediti najkvalitetniju reprodukciju vaše omiljene plejliste za trening. Visok stepen personalizacije funkcija, kao i tehnologija trostrukog adaptivnog EQ algoritma za prilagođavanje ušnom kanalu koja omogućuje da se zvuk pametno prilagođava karakteristikama svakog pojedinačnog uha, garantuju vrhunsko audio-iskustvo koje će svaku letnju avanturu učiniti nezaboravnom.

Povezana vest:  Preko 55% anketiranih u dve vodeće Viberove Zajednice u Srbiji smatra da bi nova školska godina trebala otpočeti – u učionicama!

 Inovativna rešenja za svaki dinamični dan

Huawei Watch Buds predstavlja posebno vrednog saputnika za sve korisnike kojima je važno da i tokom leta ostanu u dobroj formi. Uz novu unapređenu Huawei TruSleep™ 3.0 tehnologiju, Huwei Watch Buds pružaju precizno praćenje i analiziranje sna, otkucaja srca i drugih vitalnih funkcija, što je posebno korisno za letnja putovanja i prilagođavanje različitim vremenskim zonama.

Ljubitelje sporta i fizičke aktivnosti posebno će obradovati 80 različitih sportskih modova koje poseduje Huawei Watch Buds – trčanje, šetnja, vožnja bicikle, veslanje i mnogi drugi, uključujući i modove koji korisnici mogu kreirati prema svojim potrebama. Pored profesionalne analize podataka, Huawei Watch Buds uz Huawei TruSport™ sistem nudi profesionalne evaluacije i savete, kao i mogućnost deljenja rezultata sa prijateljima.