Do beogradskog koncerta muzičke superzveze, Nikosa Vertisa, ostalo je manje od nedelju dana. Grk će spektakularan nastup održati 29. juna na Stadionu Tašmajdan, u organizaciji Skymusic-a, u okviru važnog jubileja i svetske turneje „Timeless Journey – 20 years of Rythm & Passion“.

Euforija koja vlada za Vertisov koncert u srpskoj prestonici potpuno je opravdana, budući da pevač izuzetno vodi računa o svakom elementu svog nastupa. Više od 30 muzičara pratiće ga na sceni, a Vertis ima i veoma visoke standarde kada je  kompletna produkcija u pitanju. Zahtevni audio-vizuelni elementi i savršen zvuk, za koje će biti zadužen Skymusic, uz čitavu menažeriju, Beograđanima će pružiti do sada neviđen spektakl, što je, uz autentičan Nikosov glas i planetarno poznate hitove, dobitna kombinacija za veče za nezaborav. Sa druge strane, visoki Nikosovi kriterijumi postaviće ozbiljno težak zadatak pred druge muzičke zvezde koje očekuje nastup u Srbiji.

Povezana vest:  X FACTOR, Susret Joksimovića i Loreen

Pogledajte kako Vertis najavljuje svoju turneju „20 years of rithm & Passion – Timeless Journey:

https://www.youtube.com/shorts/m5g89j0oXZA

 

Nikos je domaćoj publici poznat kao izvođač čije su numere obradili neki od najpoznatijih naših pevača, a na dugačkoj listi onih koji su njegove pesme prepevali našili su se i Aco Pejović i Saša Kovačević. Upravo će beogradski koncert biti prilika da publika čuje čuveni Kovačevićev hit „Živim da te volim“ u originalnoj Nikosovoj izvedbi – „Thelo na me nioseis“, budući da je upravo Kovačević najavljen kao specijalni gost.

Povezana vest:  “Kad se Mocart probudi posle rejv žurke” - Tasovac u emisiji Studio

Ulaznice za Vertisov koncert na Tašmajdanu mogu se naći na sajtu efinity.rs, putem besplatne aplikacije efinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.